Στην τελική ευθεία το γήπεδο στον Αστακό.Το όνειρο του γηπέδου παίρνει σάρκα και οστά για τον Αίολο Αστακού που μετράει αντίστροφα για να μπει στο καινούργιο του γήπεδο και να σταματήσει να είναι φιλοξενούμενος στην Βόνιτσα. 
Δείτε πως είναι το κλειστό γήπεδο αυτή τη στιγμή:
Μιχάλης Σταμουλάκης
basket247.gr

3 σχόλια:

 1. Μέσα στην παταγώδη και ολοκλήρωτική της αποτυχία και σε όλα ανεξαιρέτως τα θέματα που απασχόλησαν και απασχολούν την τοπική μας κοινωνία ,
  η δημοτική αρχή του δήμου μας , κατά την προσωπική μου άποψη και ως απλός δημότης , σωστά έπραξε και δέν άφησε στην μέση ένα ημιτελές δημοτικό τεχνικό αθλητικό έργο και βεβαίως εις " βάρος " κάποιων άλλων τεχνικών έργων ίσης ή και μεγαλύτερης σημασίας για την τοπική μας κοινωνία.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ηγέτη Δήμαρχε, κάποια στιγμή θα καταλάβουν το έργο σου, αλλά θα είναι αργά..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αντε και στην ολοκληρωση Βιολογικου στο Μυτικα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.