Κολόνα της ΔΕΗ καταμεσής του δρόμου στο κομμάτι Άγιος Δημήτριος - Αστακός.


Στο ανακατασκευασμένο κομμάτι του δρόμου από τον Άγιο Δημήτριο προς Αστακό, έπεσε η άσφαλτος, αλλά ξεχάστηκε μία κολόνα της ΔΕΗ καταμεσής του δρόμου. Κοιτάξτε ποια είναι η κατάσταση το βράδυ.
Αναφέρει χαρακτηριστικά στο Facebook ο γιατρός κ. Παναγιώτης Κούστας, που μας κοινοποίησε την φωτογραφία: «Ελληνικό κράτος ηλιθίων εν έτει 2016 ή πόσος χρόνος χρειάζεται να μετακινηθεί μια κολόνα πριν ο εργολάβος στρώσει γύρω γύρω έναν δρόμο. Αλίμονο στον κακομοίρη που θα πέσει με το αυτοκίνητο καμιά νύχτα επάνω..!»

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.