Αφιέρωμα στο αναρριχητικό πεδίο ''Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας'' από το εξειδικευμένο περιοδικό «Κορφές».


Στο τεύχος 233 του Οκτωβρίου - Δεκεμβρίου 2016, του εξειδικευμένου περιοδικού «Κορφές» που εκδίδει εδώ και πάρα πολλά χρόνια ο ΕΟΣ Αχαρνών, είχαμε τετρασέλιδο αφιέρωμα στο αναρριχητικό πεδίο ''Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας''.
Το συγκεκριμένο περιοδικό είναι ένα από τα πιο γνωστά που ασχολείται με το αντικείμενο βουνό και αποτελεί μεγάλη τουριστική προβολή για το αναρριχητικό πεδίο ''Μύτικας - Καμπλάφκα Αιτ/νίας'', μιας και πηγαίνει στα χέρια πολλών ανθρώπων που έχουν αγάπη, χόμπι και ενασχόληση με την ανάβαση, την πεζοπορία, την ορειβασία και την αναρρίχηση στους ορεινούς όγκους.
Δείτε παρακάτω φωτογραφίες της τετρασέλιδης αναφοράς:
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.