Όταν μιλάνε οι εικόνες...


Φίλος και αναγνώστης του Blog από τον Αστακό, μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες λέγοντας μας: «Σας στέλνω κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες δεν δείχνουν απλά ελλιπή προγραμματισμό και τσαπατσουλιά, αλλά ταυτόχρονα και απρέπεια.
Όταν την ώρα που στο Ηρώο των πεσόντων, όπου αύριο θα γίνει η κατάθεση στεφάνων και έχουν τοποθετηθεί οι σημαίες και φαίνονται και τα μικρά παιδιά από την γιορτή τους, εκείνη την στιγμή η Δημοτική Αρχή φρόντισε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα και να ψευτοκαθαρίσει τον περιβάλλοντα χώρο.
Οι δε φωτογραφίες από το Πάρκο του Αστακού δεν θέλουν σχολιασμό. Μιλάνε μόνες τους με τα χόρτα θεριεμένα, τα δέντρα απεριποίητα και φυσικά πολλά σκουπίδια».
Μπορεί κανείς να πει ότι δεν συμφωνεί με τα παραπάνω λεγόμενα; Όταν μιλάνε οι εικόνες..., το δικό μας σχόλιο.

1 σχόλιο:

  1. Ο δήμος οφείλει να φροντίζει και για την καθαριότητα του τόπου, μεταξύ άλλων. Θα τολμήσω να πω όμως, πως δεν είναι ανθρωπίνως εφικτό να γίνει και η παραδουλεύτρα του καθενός από εμάς. Η κάθε πόλη ανήκει στους πολίτες της. Εάν πετάξω κάτω τα σκουπίδια μου, θα μείνουν εκεί μέχρι να τα μαζέψει ο δήμος. Αλλά μέχρι να τα μαζέψει, θα παραμείνουν εκεί.

    Κάτοικος Καστού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.