Ναι το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ.


Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι πληροφορηθήκαμε από έγκυρη πηγή ότι το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ. Σύντομα, εντός της εβδομάδας πιστεύουμε θα αναρτηθεί και το επίσημο έγγραφο στο «ΔΙΑΥΓΕΙΑ».
Προσωπικά αισθανόμαστε μεγάλη ευχαρίστηση, ικανοποίηση και δικαίωση, γιατί είμαστε αυτοί που αναδείξαμε το θέμα και ασκήσαμε πολύ σκληρή κριτική στην δημοτική αρχή, για το απίστευτο φιάσκο να «καταφέρει» να μην ενταχθεί αυτό το έργο που ήταν πλέον ώριμο. Ήμασταν σίγουροι ότι αν το έπαιρνε σοβαρά σίγουρα θα είχαμε ένταξη του. Στα κείμενα μας άλλωστε λέγαμε πάντα ότι σίγουρα με σοβαρή προσπάθεια, θα είχαμε θετικό αποτέλεσμα.
Φυσικά δεν θα σχολιάσουμε κάτι επιχειρήματα της πλάκας που ακούγαμε από κάποιους στη προσπάθεια τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα για το πραγματικά απίστευτο φιάσκο της δημοτικής αρχής, ότι: «Έλα μωρέ και να τα κάναμε σωστά, ο Μύτικας έχει λίγα παιδιά σιγά μην ενταχθεί το σχολείο του στο ΕΣΠΑ. Χαμένη υπόθεση» και άλλα επιχειρήματα πραγματικά της πλάκας για να δικαιολογήσουν τις τεράστιες ευθύνες τους. Η σημερινή θετική εξέλιξη τους απαντά και εμείς ήμασταν σίγουροι για αυτή την εξέλιξη 100%, αρκεί να γινόταν σοβαρή προσπάθεια και όχι άρπα κόλλα και μην χαρακτηρίσουμε τι άλλο.
Θυμίζουμε ότι στην απορριφθείσα αίτηση του Δήμου Ξηρομέρου, είχαμε το εξής καταπληκτικό και θαυμάσιο. Να υποβληθεί εκ μέρους του Δήμου Ξηρομέρου αίτηση ένταξης στο ΕΣΠΑ, για χρηματοδότηση του έργου ανέγερσης του νέου κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα, συνολικού κόστους 3.400.000 €, χωρίς να περιλαμβάνεται στο φάκελο της αίτησης:
1. Προγραμματική σύμβαση με τον Δήμο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, ο οποίος θα εκτελούσε χρέη Διευθύνουσας Υπηρεσίας και 2. Επικαιροποιημένο παραχωρητήριο του οικοπέδου 2.458,09 τ.μ. όπου πρόκειται να ανεγερθεί το κτίριο, με φυσικό επακόλουθο όλων των παραπάνω που σας αναφέραμε, να απορριφθεί η αίτηση πανηγυρικά.
Πλέον ο Δήμος Ξηρομέρου το πήρε από την αρχή το θέμα και με μεγαλύτερη σοβαρότητα, γι αυτό και το σημερινό αποτέλεσμα και η επιτυχία που με πολύ χαρά σας ανακοινώνουμε.
Σας παραθέτουμε κατά χρονική σειρά όλα τα δημοσιεύματα μας γι αυτή την υπόθεση και εμείς θα πούμε και μπράβο και συγχαρητήρια στο Δήμο Ξηρομέρου, που επιτέλους το πήρε ζεστά και ασχολήθηκε. Θα μας πει κάποιος, μα καλά την δουλειά του σωστά έκανε, όπως ήταν υποχρεωμένος, προς τι τα συγχαρητήρια; Λόγοι ευγένειας θα απαντήσουμε εμείς. Δείτε όλα τα δημοσιεύματα μας για την συγκεκριμένη υπόθεση εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.
Θα κλείσουμε με την φράση που κλείναμε κάθε αναφορά μας στο θέμα: «Το νέο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Μύτικα επιβάλλεται και πρέπει να γίνει» και αυτή τη φορά συμπληρώνουμε ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.

6 σχόλια:

  1. Σημασία τελικά έχει να ωφελείται το κοινωνικό σύνολο !
    τα παραπολιτικά του παρελθόντος αυτόματα διαγράφονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή τι έκανε ο δήμος πέρα από το αυτονόητα? Προώθησε ενα φάκελο και αυτό με καθυστέρηση. Δεν ήταν υποχρεωσή του? και πέταξες την σκούφια σου από την χαρά και του λεε συνέχεια μπράβο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΗΜΟΣ ΣΟΥ ΣΟΥ
      ΜΗΠΩΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 19 Ο ΓΑΛΟΥΝΗΣ ή ΟΙ ΑΛΛΟΙ ?




      Διαγραφή
  3. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.ΕΝΑΣ ΦΑΚΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΓΩΝΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΣΟ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΟΣΟ ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΤΟ ΚΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΜΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΟΠΟ
      ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΕΓΩ ΜΑΣ

      Διαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.