Ο Γιάννης Τριανταφυλλάκης είναι ένας παράγοντας “διαμάντι”.Ένας από τους παράγοντες που η παρουσία του κοσμεί τα γήπεδα των τοπικών μας πρωταθλημάτων, σίγουρα είναι και ο Πρόεδρος του Τρικάρδου Κατοχής κ. Τριανταφυλλάκης Γιάννης.
Ο κ. Τριανταφυλλάκης Γιάννης μπορεί να μπήκε τα τελευταία χρόνια στα ποδοσφαιρικά δρώμενα της περιοχής μας, αλλά κατέθεσε τα διαπιστευτήριά του και σίγουρα μόνο καλά λόγια μπορεί να πει κάποιος για αυτόν.
Στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του στο Ενωσιακό γήπεδο ΄΄Θεόδ. Πασσιόπουλος΄΄ με την Ακαδημία Ευηνοχωρίου, παρότι βρισκότανε στην κερκίδα, σε τραυματισμό δύο παιχτών των δύο ομάδων έτρεξε και μπήκε στον αγωνιστικό χώρο και πρόσφερε τις ιατρικές του βοήθειες, ενώ στο τέλος συνόδεψε ποδοσφαιριστή της ομάδας του στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, για να του τοποθετήσει ράμματα.
Ενώ μεταξύ άλλων, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ευηνοχωρίου για την μεγάλη της νίκη, ενώ εξέδωσε και ευχαριστήρια ανακοίνωση για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας του από τους ανθρώπους της Ακαδημίας.
0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.