Αναμνήσεις από τα εγκαίνια του γηπέδου της Κανδήλας. (βίντεο).Ένα πολύ όμορφο βίντεο δημοσίευσε το φιλικό Blog ''Κανδήλα το χωριό μας''. Αφορά τα εγκαίνια του γηπέδου της Κανδήλας στον Αη Γιώργη κάπου στις αρχές του 1982. Τα εγκαίνια έγιναν και ακολούθησε φιλικός αγώνας με παίκτες από όλα τα χωριά της Αλυζίας.
Πραγματικά καταπληκτικό βίντεο, ειδικά στα πρώτα λεπτά του όπου φαίνονται τα πρόσωπα των παρισταμένων στα εγκαίνια. Δημιουργός αυτού του πολύ ωραίου βίντεο είναι ο κ. Μίχας Μουρκούσης. Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε οι παλιότεροι..!!


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.