Πέταξε δύο βαθμούς δικούς του ο Αλυζιακός. Τελικό σκορ 2 - 2 με τον Ιδομενέα Εμπεσσού, ενώ στο 65ο λεπτό είχε κάνει το 0 - 2.


Ένα δικό του παιχνίδι κατάφερε να χάσει μέσα από τα χέρια του ο Αλυζιακός που στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής αγωνιζόταν την Κυριακή 20.11 σε δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσσού. Πραγματική αυτοκτονία για την ομάδα μας, που στο 65ο λεπτό έκανε το 0 - 2 δείχνοντας να κλειδώνει την νίκη, αλλά.... αλλά.....
Στο Α' ημίχρονο η ομάδα μας έκανε καταπληκτική εμφάνιση κυριαρχώντας απ' άκρη σε άκρη σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Το 0 - 1 αδικεί την πολύ όμορφη και μεστή εμφάνιση της ομάδας μας στο πρώτο μέρος. Σωστή κυκλοφορία της μπάλας, σίγουρες μεταβιβάσεις, πίεση στα 3/4 του γηπέδου και φυσικά κλασσικές ευκαιρίες.
Στο 10ο λεπτό ανεπανάληπτη ευκαιρία. Ο Γιώργος Τριποτσέρης στα δυο μέτρα από την εστία πλάσαρε ψηλά πάνω από τα δοκάρια.
Στο 20ο λεπτό η ομάδα μας άνοιξε το σκορ με τον πρώτο της σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Από θέση δεξιού εκστρέμ ο Άρης Αποστολάκης πλαγιοκοπώντας, με ωραίο ψύχραιμο πλασέ έκανε το 0 -1.
Στο 30ο λεπτό νέα ανεπανάληπτη ευκαιρία. Εξαιρετικό τετ α τετ του Άρη Αποστολάκη, με το πλασέ που επιχείρησε να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 38ο λεπτό ξανά νέο τετ α τετ με τον Γιώργο Τριποτσέρη να πιάνει το δυνατό σουτ, ο τερματοφύλακας του Ιδομενέα να αποκρούει προσωρινά, ο Άρης Αποστολάκης να παίρνει την επαναφορά, με το σουτ να πηγαίνει άουτ. Τεράστια ευκαιρία.
Στο διάστημα του πρώτου ημιχρόνου μία κλασσική ευκαιρία για την ομάδα του Ιδομενέα, με διπλή προσπάθεια και τον τερματοφύλακα του Αλυζιακού Προδρομίτη να κρατά την εστία του ανέπαφη.
Στο Β' ημίχρονο είχαμε αλλαγή εικόνας, με την ομάδα του Αλυζιακού να οπισθοχωρεί λίγο, αφήνοντας γήπεδο στην ομάδα του Ιδομενέα, αλλά να κλείνει πολύ καλά όλους τους χώρους προς την εστία και να παραμονεύει για καλές αντεπιθέσεις. Μοναδική παραφωνία όλο αυτό το χρονικό διάστημα, οι στημένες φάσεις όπου αντιμετωπίζαμε προβλήματα.
Στο 65ο λεπτό η τακτική της ομάδα μας και του προπονητή Τάτση Χατζαρά επιβραβεύθηκε. Ωραία στημένη αντεπίθεση, με τον Ζαφείρη Μπουλιέρη να πλαγιοκοπεί από αριστερά και με ωραίο πλασέ να κάνει το 0 -2. Εκεί όλοι νόμισαν ότι το παιχνίδι κλείδωσε στο διπλό της ομάδας μας αλλά δυστυχώς δεν ήταν έτσι.
Την αδυναμία που δείχναμε στις στημένες μπάλες θα τη πληρώναμε με πολύ σκληρό τρόπο παρακάτω. Στο 70ο λεπτό χτύπημα φάουλ για την ομάδα του Εμπεσσού, πέρασε από όλους τους παίκτες, αιφνιδιάζοντας τον τερματοφύλακα Προδρομίτη. Έτσι έγινε το 1- 2, δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο κίνητρο στην ομάδα του Εμπεσσού να κυνηγήσει και να αυξήσει την πίεση της για την ισοφάριση.
Στο 80ο λεπτό εκτέλεση κόρνερ για την ομάδα του Εμπεσσού, ο τερματοφύλακας μας μαρκαρίστηκε από αντίπαλο καθώς υπήρξε σύγκρουση (υποψία καθαρού φάουλ), η μπάλα πέρασε στο πίσω δοκάρι όπου καραδοκούσε παίκτης του Εμπεσσού, που πολύ εύκολα έκανε το 2 - 2 μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς των γηπεδούχων.
Πολλά και σοβαρά τα παράπονα της ομάδα μας από την διαιτησία του κ. Καλαμάρη, με την ευκολία που έδινε κάθε φάση ως φάουλ υπέρ του Ιδομενέα, με αποτέλεσμα τα τελευταία 25 λεπτά συνέχεια η άμυνα μας να δέχεται πίεση από τα στημένα γύρω από την περιοχή μας.
Συνοψίζοντας θα πούμε ότι η ομάδα μας είχε την ατυχία σε αυτό τον αγώνα να μην πάρει τους βαθμούς της νίκης που δικαιούταν με βάση την εμφάνιση της, ειδικά στο Α' ημίχρονο. Τα έχει όμως αυτά το ποδόσφαιρο. Ο παράγοντας τύχη είναι μέρος το παιχνιδιού. Δεν μένουμε λοιπόν σε αυτό τον αγώνα, κοιτάμε μπροστά στους επόμενους αγώνες που ακολουθούν συνεχίζοντας την πολύ καλή φετινή πορεία.
Ο Αλυζιακος, μετά και από αυτόν τον αγώνα παρέμεινε στην 2η θέση με 20 βαθμούς και μάλιστα αύξησε την διαφορά του από τον τρίτο Πανοχθιακό, που ηττήθηκε αυτή την αγωνιστική. Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 9ης αγωνιστικής καθώς και η βαθμολογία:

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.