Νίκη 3 - 0 για τον Αλυζιακό με αντίπαλο τη γείτονα και φίλη ομάδα του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου. Φωτογραφίες και βίντεο.


Εύκολο εντός έδρας αγώνα, όπως τελικά αποδείχτηκε από το τελικό σκορ, έδωσε ο Α.Ο. Αλυζιακός την Κυριακή 13.11 στο γήπεδο του Μύτικα, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β' κατηγορίας - Γ' όμιλος.
Αντιμετώπισε την γείτονα και φίλη ομάδα του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου, που εφέτος είναι η αλήθεια έχει κάνει πολύ άσχημο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, όντας στην 10η θέση με 7 βαθμούς. Επίσης να τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο αγώνα η ομάδα του Α.Ο. Αρχοντοχωρίου παρατάχθηκε με πολλές και σημαντικές ελλείψεις βασικών ποδοσφαιριστών της.
Σε αυτό τον αγώνα η ομάδα μας ήθελε απαραιτήτως την νίκη μετά από την ήττα με 3 - 1 που γνώρισε μέσα στην Κανδήλα και που στοίχισε την απώλεια της κορυφής στη βαθμολογία. Πάμε λοιπόν στα του αγώνα.
Ο Αλυζιακός ευτύχησε να ξεκινήσει τον αγώνα με γκολ από τα αποδυτήρια. Στο 2ο μόλις λεπτό, μία πολύ ωραία μακρινή μπαλιά στου Σ. Κατσαούνη, βρήκε εντελώς αφύλαχτο μέσα στην περιοχή του Αρχοντοχωρίου τον Ζ. Μπουλιέρη, ο οποίος με πολύ ψυχραιμία στόπαρε, κατέβασε την μπάλα και με απλότητα πλάσαρε για το 1 - 0.
Στο 6ο λεπτό καλή ευκαιρία για το Αρχοντοχώρι, με το παίκτη Νο9 να πιάνει ωραίο σουτ, αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα Προδρομίτη να κάνει όμορφη απόκρουση.
Στο 18ο λεπτό γκολ για τον Αλυζιακό με τον Α. Αποστολάκη ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Δεν έχουμε γνώμη για την φάση, γιατί από το κέντρο που βρισκόμασταν είναι πολύ δύσκολο.
Στο 22ο λεπτό πολύ ωραίο σουτ από το Νο4 του Αρχοντοχωρίου (Κρίθυμος), η μπάλα λίγο άουτ.
Στο 34ο λεπτό σωτήρια επέμβαση του Θ. Φραγκογιάννη με το κεφάλι για το Αρχοντοχώρι. Η μπάλα πήγαινε γκολ και τελευταία στιγμή την έβγαλε σε κόρνερ.
Στο 35ο λεπτό εκτέλεση του κόρνερ, μπέρδεμα στην άμυνα του Αρχοντοχωρίου, σουτ ο Β. Ρουσάι, σωτήρια κόντρα και απόκρουση, νέο σουτ από τον Σ. Αποστολάκη, άουτ η μπάλα. Πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Αλυζιακό.
Στο 40ο λεπτό είχαμε το 2- 0 για τον Αλυζιακό. Απίθανη κάθετη μπαλιά τρύπα από τον Δ. Σκαρογιάννη στον κάνοντας πολύ καλή κίνηση στο κενό χώρο Β. Ρουσάι, ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά κάνοντας το 2 - 0 και εκεί ουσιαστικά μπορούμε να πούμε ότι κλείδωσε και το παιχνίδι στη νίκη του Αλυζιακού.
Στο 41ο λεπτό πολύ ωραίο σουτ από το Β. Ρουσάι, εξίσου ωραία η απόκρουση του τερματοφύλακα του Αρχοντοχωρίου.
Στο 42ο λεπτό εκτέλεση του κόρνερ, ωραίο τεχνικό σουτ στη κίνηση από τον Γ. Παπανικόλα, λίγο άουτ η μπάλα.
Στο δεύτερο ημίχρονο με το σκορ στο 2 - 0 είχαμε έναν αγώνα πολύ υποτονικό και από τις δύο ομάδες με ελάχιστες ευκαιρίες. Ο Αλυζιακός πολύ εύκολα έλεγχε τον αγώνα, προσέχοντας κυρίως την άμυνα του.
Στο 66ο λεπτό ένα μπέρδεμα στην άμυνα του Αρχοντοχωρίου, έδωσε την ευκαιρία στον Γ. Παπανικόλα να πιάσει ένα σουτ προς την εστία το οποίο αποκρούστηκε από τη ρίζα του δοκαριού.
Στο 75ο λεπτό είχαμε το 3 - 0 όταν πάλι μετά από πολύ ωραία κάθετη μπαλιά ο Α. Αποστολάκης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, πέρασε και τον τερματοφύλακα κάνοντας απλά και εύκολα το τελικό 3 - 0.
Μετά και την 8η αγωνιστική ο Αλυζιακός βρίσκεται μόνος δεύτερος με 19 βαθμούς. Μέχρι τώρα στις 8 πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίθεση με 20 γκολ (πρώτος ο Ηρακλής Αστακού με 25 γκολ) και την πρώτη άμυνα μαζί με τον Ηρακλή Αστακού με 6 γκολ.
Επόμενος αγώνας για την ομάδα μας το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με την ομάδα του Ιδομενέα Εμπεσσού. Αρκετά δύσκολος εκτός έδρας αγώνας.



































Ακολουθούν όλα τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.