Μόνο 7 φωτιστικά από το σύνολο των 17 ανάβουν στο λιμάνι του Μύτικα.


Όπως μας πληροφόρησαν επαγγελματίες ψαράδες του Μύτικα, τα φώτα στο λιμάνι αυτή τη στιγμή παρουσιάζουν μεγάλο πρόβλημα. Συγκεκριμένα από τα 17 φωτιστικά ανάβουν μόνο τα 7. Στο ανατολικό μπαστούνι που δένουν οι επαγγελματίες ψαράδες, δεν ανάβει κανένα από τα φωτιστικά, με αποτέλεσμα να επικρατεί απόλυτο σκοτάδι και οι άνθρωποι να δυσκολεύονται στη δουλειά τους.
Εμείς θυμίζουμε ότι ο λιμένας Μύτικα είναι ευθύνη του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ξηρομέρου, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν αφορά το θέμα και τους τοπικούς αιρετούς του Μύτικα και της Δ.Ε. Αλυζίας.
Επίσης θυμίζουμε ότι τον Οκτώβριο του 2015 δόθηκαν από το Λιμενικό Ταμείο 4.950 € για επισκευή των φώτων λιμένα Μύτικα και τον Απρίλιο του 2016 δόθηκαν άλλα 4.600 €.
Όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερες αναρτήσεις μας, στα φωτιστικά του λιμανιού υπάρχει βλάβη και πρέπει να γίνουν εργασίες επιδιόρθωσης και δεν είναι θέμα αλλαγής λαμπτήρων. Αν αυτό που γίνεται κάθε φορά είναι μόνο αλλαγή λαμπτήρων, κάθε φορά, μετά από λίγο καιρό, θα έχουμε πάλι συσκότιση. Μέχρις στιγμής έχουμε επαληθευτεί δύο φορές συνεχόμενα.
Επίσης επισημαίνουμε αυτό που είναι πασιφανές, ότι με αυτά τα χρήματα να πηγαίνουν για την επισκευή των 17 φωτιστικών του λιμανιού του Μύτικα (9.550 € το σύνολο), το πρόβλημα θα έπρεπε ήδη να έχει λυθεί και με το πολύ παραπάνω.


1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.