Αστακός: Ένα όνειρο πολλών ετών έλαβε σάρκα και οστά. Βίντεο από Αχελώος TV.


Με τον καθιερωμένο Αγιασμό άνοιξε τις πύλες του το νέο κλειστό γήπεδο μπάσκετ στον Αστακό.
Στη τελετή, μια ώρα πριν τον αγώνα Αίολος Αστακού - Αρκαδικός, παρέστησαν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης, ο Πρόεδρος της ομάδας και Δημοτικός σύμβουλος Αποστόλης Πανταζής, οι Βουλευτές Μάριος Σαλμάς και Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου, που γέμισε τις εξέδρες προκειμένου να παρακολουθήσει το πρώτο παιχνίδι του Αίολου Αστακού στην φυσική του έδρα.


1 σχόλιο:

  1. Οσον αφορά την πρόσφατη απόφαση της πολιτείας για την κατασκευή του νέου Δημοτικού σχολείου Μύτικα ,
    η βαθύτερη προσωπική μου άποψη είναι ότι η τοπική αυτοδιοίκηση στο σύνολό της , είχε εξαρχής άλλα κριτήρια στις επιλογές της και τα οποία κριτήρια άλλαξαν στην πορεία του χρόνου προς το δικαιότερο και έτσι θα κατασκευασθεί το σχολείο για το καλό των παιδιών της τοπικής κοινωνίας μας.
    Εάν κάποτε δέν σταματήσει απο τους πολιτικούς μας η καπηλεία δέν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα και καλό στην κοινωνία.
    Ευχαριστώ !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.