Παρουσίαση βιβλίου την Πέμπτη 22 Δεκέμβρη και ώρα 07:00 μ.μ., στην αίθουσα λόγου και τέχνης (Στοά του βιβλίου), Πεσμαζόγλου 5 στο κέντρο της Αθήνας.


Η "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ", είναι μια κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση, εγγεγραμμένη στο Μητρώο Κοινωνικής Οικονομίας του Υπουργείου Εργασίας, η οποία εδρεύει στην Αθήνα και συστάθηκε το 2015 από μια μικρή ομάδα ανθρώπων με αναπηρία.
Στόχος της, είναι να καταφέρει να εντάξει ΑμεΑ στο πολιτιστικό, κοινωνικό και οικονομικό γίγνεσθαι, μέσω της παραγωγής προϊόντων πολιτισμού όπως εκδόσεις λογοτεχνικών και επιστημονικών συγγραμμάτων καθώς επίσης και την παραγωγή μουσικών και θεατρικών παραστάσεων.
Ήδη, τα δύο πρώτα έργα της "ΒΕΓΑΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ - ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ", είναι έτοιμα να ταξιδέψουν στο κοινό και είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι γι'αυτό!
Τα δύο πρώτα μας βιβλία:
  • "Ο έρωτας σκοτώνει και του πάει", του κ. Δ. Αρβανίτη και το
  • "Ψηλαφίζοντας τις λέξεις" της κας Άννας Μπιθικώτση,
Επί τούτου, θα ήταν τιμή για μας, να σας έχουμε κοντά μας την Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου και ώρα 07:00 μ.μ., στην αίθουσα λόγου και τέχνης (Στοά του βιβλίου), Πεσμαζόγλου 5 στο κέντρο της Αθήνας, στην παρουσίαση του πρώτου μας χρονικά έργου, του μυθιστορήματος «ο έρωτας σκοτώνει και του πάει», ενός μυθιστορήματος με θέμα τον λαθραίο έρωτα και την
προδοσία.
Κλείνοντας, σας γνωστοποιούμε ότι βάσει και του καταστατικού λειτουργίας των ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ., μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των βιβλίων, πηγαίνει σε φορείς, συλλόγους και ιδρύματα που έχουν ως στόχο την προάσπιση των συμφερόντων ανθρώπων με αναπηρίες. Στην περίπτωση του βιβλίου αυτού το σωματείο είναι ο "Φάρος τυφλών της Ελλάδος".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.