Ευχαριστήρια επιστολή του Δ/ντή του Κ.Υ. Αστακού κ. Αλέξανδρου Σιακαμπένη προς τον Δήμαρχο Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη.


Αστακός: 08-12-2016
Αρ. Πρωτ.: 665
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ
ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ
6η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ
ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ - ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΗΠΕΙΡΟΥ & ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΔΥ - Κ.Υ. ΑΣΤΑΚΟΥ
ΤΗΛ.: 2646360412
ΦΑΞ: 2646360413
Προς: τον Δήμαρχο Ξηρομέρου
κ. Γαλούνη Ερωτόκριτο

Με την παρούσα επιστολή μου, αισθάνομαι την ανάγκη, να εκφράσω και δημόσια, σε σας προσωπικά, αλλά και σε όλη την Δημοτική Αρχή του Δήμου Ξηρομέρου, τις προσωπικές μου ευχαριστίες καθώς και όλου του προσωπικού του Κ.Υ. Αστακού, για την αμέριστη συνδρομή σας στην επίλυση μερικών εκ των σοβαρών και «ουκ ολίγων» δυστυχώς προβλημάτων του Κ.Υ.
Ειδικότερα αναφέρω μερικά εξ αυτών, όπως την επισκευή του συστήματος θέρμανσης, που επί χρόνια ήταν εκτός λειτουργίας (με ότι αυτό συνεπαγόταν για μια μονάδα υγείας χωρίς κεντρική θέρμανση και την ποιότητα των υπηρεσιών υγείας που παρείχε στους πολίτες), την μεταφορά εξοπλισμού, από το παλαιό Νοσοκομείο Αγρινίου στο Κ.Υ., το βάψιμο των Ιατρείων και του χώρου αναμονής των ασθενών, αντικατάσταση φθαρμένων τμημάτων του συστήματος ύδρευσης του Κ.Υ. κ.λ.π.
Σας ευχαριστώ και πάλι και ευελπιστώ στην συνέχιση της αμέριστης συμπαράστασής σας για την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας στους πολίτες του Δήμου.

Ο Συντ. Διευθυντής του Κ.Υ. 

Σιακαμπένης Αλέξανδρος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.