Σε άθλια κατάσταση το παρκάκι του Αστακού στη παραλία. Φωτιστικά με καλώδια σε κοινή θέα.


Την περασμένη Παρασκευή 25.11 βρεθήκαμε στον Αστακό μετά από πάρα πολύ καιρό, για να παρακολουθήσουμε το Δημοτικό Συμβούλιο. Πηγαίνοντας για το Δημαρχείο κοντοσταθήκαμε λίγο στο μικρό παρκάκι στην παραλία απέναντι από την παιδική χαρά. Η κατάσταση τραγική. Χόρτα μέχρι το Θεό και άφθονα σκουπίδια σε όλο το χώρο.
Επίσης μεγάλη εντύπωση μας έκαναν τα τελείως ασυντήρητα και επικίνδυνα για ηλεκτροπληξία φωτιστικά στην παραλία. Σχεδόν όλα είναι με τα καλώδια τους σε κοινή θέα. Φυσικά τα εντάλματα πληρωμής κοπής χόρτων κοινόχρηστων χώρων (δείτε εδώ) και οι απ' ευθείας αναθέσεις επισκευής φωτιστικών (δείτε εδώ) εκδίδονται και λαμβάνονται απρόσκοπτα χωρίς κανένα πρόβλημα και χωρίς να ερυθριάζει κανείς.2 σχόλια:

 1. Να ενταχθεί
  η κοπή χόρτων και μόνωση καλωδίων στο πενταετές στρατηγικό ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. το χρημα ρεει χωριανοι.
  καμαρωστε τους.
  αυτοι περνανε καλα.
  φατε δυνατο ξηρομερο και αμα δεν χορτασετε πατε να δειτε μπασκετακι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.