Επίσκεψη του Προέδρου της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνου Γεωργούλα σε Σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου.


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ 
Ν.Π.Ι.Δ. ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ
ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Τηλ. 2646041482 
e-mail: k.epixeirhsh_dxiromerou2016@yahoo.com


Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου κ. Κωνσταντίνος Γεωργούλας επισκέφτηκε Σχολεία του Δήμου Ξηρομέρου ώστε να μοιράσει αθλητικό υλικό, γλυκίσματα και ευχές στα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.
Αναλυτικότερα, την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου βρέθηκε αρχικά στο Δημοτικό Σχολείο Χρυσοβίτσας, με υπαλλήλους της Κοινωφελούς Επιχείρησης, όπου τον υποδέχτηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου με τα παιδιά. Τους μοίρασε το αθλητικό υλικό (μπάλες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, βολει) καθώς και κάποια Χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα και τους έδωσε ολόθερμες ευχές για τις ημέρες των εορτών με την υπόσχεση να στηρίζει και να υλοποιεί τα αιτήματά τους όσο το δυνατόν περισσότερο.
Στη συνέχεια μετέβη με το προσωπικό της Κοινωφελούς στο Δημητρούκειο Δημοτικό Σχολείο. Εκεί τον υποδέχτηκαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Βασιλόπουλου κ. Χολής Δημήτριος και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Ρηγάλος Χριστόδουλος. Αφού συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς τα προβλήματα του σχολείου και δεσμεύτηκε για άμεση λύση σε κάποια από αυτά, έδωσε τις ευχές του σ’ όλους τους μαθητές του σχολείου ανά τάξη και τους δώρισε το αθλητικό υλικό που τόσο επιθυμούσαν μαζί με κάποια γλυκίσματα για να κεραστούν.
Την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Αρχοντοχωρίου με τον Γυμναστή του ΚΔΑΠ Κανδήλας. Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου, τα παιδιά και ο Πρόεδρος Τ.Κ. Αρχοντοχωρίου κ. Λιοντάκης Γεώργιος τους υποδέχτηκαν με χαρά και συζήτησαν μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία. Μοιράστηκε το αθλητικό υλικό και τα γλυκίσματα ενώ δόθηκαν θερμές ευχές για τις ημέρες.
Στην συνέχεια βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας συναντώντας εκπαιδευτικούς και μαθητές για να τους μοιράσει το αθλητικό υλικό και να τους δώσει τις ευχές και τα κεράσματα με τον Πρόεδρο της Τ.Κ. Κανδήλας κ. Κράββαρη Σπυρίδων. Τα χαμόγελα των παιδιών και η χαρά τους έδωσαν αισιοδοξία για ένα καλύτερο σχολείο και ένα καλύτερο αύριο, με περισσότερη προσπάθεια από την Κοινωφελή Ξηρομέρου ώστε να υλοποιεί κάθε τους αίτημα.
Τέλος, επισκέφτηκε το Δημοτικό Σχολείο Μύτικα δωρίζοντας και εκεί γλυκίσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς καθώς και αθλητικό υλικό για το σχολείο με την Πρόεδρο της Τ.Κ. Μύτικα κ. Βέρρη Ιωάννα. Ευχήθηκε καλές γιορτές και υγεία στα παιδιά του σχολείου και στις οικογένειές τους.
Ο Πρόεδρος της Κοινωφελούς Ξηρομέρου κ. Γεωργούλας, το Διοικητικό Συμβούλιο και οι υπάλληλοι εύχονται σ’ όλα τα παιδιά και σ’ όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές με υγεία, αγάπη, γαλήνη και δύναμη!









0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.