Αυτές τις ειδικότητες ζητά ο Δήμος Ξηρομέρου για τις 61 θέσεις της Κοινωφελούς Εργασίας.

 

Σας παρουσιάζουμε τις ζητούμενες ειδικότητες για τις 61 θέσεις του Δήμου Ξηρομέρου με οκτάμηνες συμβάσεις στα πλαίσια του προγράμματος της Κοινωφελούς Εργασίας.
Ως γνωστό σήμερα ξεκίνησαν να τρέχουν οι αιτήσεις με προθεσμία υποβολής έως την Δευτέρα 6.2.2017 και ώρα 12:00 μ.μ. Με τρεις διαδοχικές μας αναρτήσεις έχουμε δώσει όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι.

1 σχόλιο:

 1. Είναι τόσο πολύ δύσκολο ο δήμος και ο κάθε δήμος ως κορυφαίος θεσμός μιας τοπικής κοινωνίας ,
  να έχει την ευχέρεια ο δήμος να αποσπά διπλωματούχους οδηγούς για τις έκτακτες ανάγκες στα αντίστοιχα των δήμων κέντρα υγείας.
  Μάλλον πτωχεύσαμε εκτός απ' τα οικονομικά και στα διοικητικά.
  Ευχαριστώ !
  Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.