Παναγιώτης Στάικος: Θερμά συλλυπητήρια....


Έφυγε από κοντά μας όχι μόνο ένας ιδιαίτερα αγαπητός Ιερέας, αλλά και ένας απλός και σεμνός, ευαίσθητος - ευχάριστος και πάντα χαμογελαστός άνθρωπος και πολύ καλός οικογενειάρχης.
Καλό ταξίδι αγαπητέ μου φίλε παπά Φώτη. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Παναγιώτης Στάικος

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Θέλουμε να δώσουμε και τα δικά μας θερμά συλλυπητήρια προς τους οικείους και φίλους του. Δεν τον γνωρίζαμε προσωπικά, αλλά μας είχε εντυπωσιάσει ο μεστός, αγωνιστικός και φλογερός λόγος του στη πλατεία της Χρυσοβίτας το καλοκαίρι, όταν μιλούσε για το θέμα του εργοστασίου βιομάζας. Έδειχνε ένα άνθρωπο με άδολη αγάπη για τον τόπο του.
Συλλυπητήρια και πάλι.....

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.