Τα καταφέραμε. Ανακαλύψαμε την θετική ζημία του Δήμου Ξηρομέρου και ότι αυτό αποτελεί πρόβλημα. Έλα ντε....


Πόσες φορές στο παρελθόν αναφερθήκαμε στο μεγάλο θέμα της θετικής ζημίας του Δήμου Ξηρομέρου και τη χαρακτηριστική αδράνεια του Δήμου να πράξει τα δέοντα εκ του νόμου πάνω σε αυτό το θέμα; (υπάρχουν ποινικές ευθύνες σε όποιον δεν το πράττει). Πάμπολλες.
Εμείς το είχαμε αναδείξει δημόσια, όταν το έθεσαν με στοιχεία στο παρελθόν μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο, τόσο ο κ. Σπύρος Λύτρας όσο και ο κ. Παναγιώτης Τζαχρήστας. Πόσες φορές το θέσαμε δημόσια επ' ευκαιρία; Δείτε παρακάτω με χρονολογική σειρά.
  • Στις 21.1.2014 (επί της προηγούμενης δημοτικής αρχής), δείτε εδώ.
  • Στις 29.1.2014 (επί προηγούμενης δημοτικής αρχής), δείτε εδώ.
  • Στις 31.1.2014 (επί προηγούμενης δημοτικής αρχής), δείτε εδώ.
  • Στις 25.11.2014 δείτε εδώ.
  • Στις 3.2.2016 δείτε εδώ.
Κάποιοι ανακάλυψαν εσχάτως ότι πολλοί δημότες χρωστάνε και ο Δήμος δεν κάνει τίποτα και αυτό αποτελεί πρόβλημα. Έλα ντε...... Και μιλάμε για ποσό πάνω από 2.000.000 €.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.