Κάλαμος: Στα όρια τους οι κάτοικοι, χωρίς γιατρό το νησί.Χωρίς ουσιαστική ιατρική φροντίδα παραμένουν οι κάτοικοι του Καλάμου, καθώς η μοναδική γιατρός είναι στο νησί κάθε Τρίτη απόγευμα μόνο για συνταγογράφηση και αδυνατεί να καλύψει τις ανάγκες του νησιού.
Το πρόβλημα γίνεται μεγαλύτερο καθώς οι διακομιδές ασθενών με το καΐκι βάση κανονισμού απαιτούν την συνοδεία γιατρού. Οι κάτοικοι κάνουν λόγο για τραγελαφικές καταστάσεις, ενώ ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι το κλειδί του Ιατρείου είναι σε ιδιώτη, μόνιμο κάτοικο του νησιού.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.