Παναγιώτης Στάικος: Θερμές ευχαριστίες και ευχές στον γιατρό Παναγιώτη Κούστα.


Του κ. Παναγιώτη Στάικου.

Με ανάμεικτα συναισθήματα πληροφορήθηκα την αποχώρηση από το Κέντρο Υγείας του καθ' όλα αγαπητού και άξιου συναδέλφου Παναγιώτη Κούστα. Ο πολύ αγαπητός σε όλους, ασθενείς και γιατρούς, Παναγιώτης για όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησε στο Κέντρο Υγείας Αστακού προσέφερε σε κάθε στιγμή τις υπηρεσίες του και τις γνώσεις του σε κάθε ασθενή με ανιδιοτέλεια, αυταπάρνηση, αγάπη και σεβασμό.!!!
Δεν κοίταξε ποτέ ρολόι ή ωράριο και ευρισκόταν στο Κέντρο Υγείας όποτε τον χρειαζόντουσαν και πάντα με την ευγένεια και το χαμόγελο στα χείλη.!!! Έτσι η απουσία του θα μας είναι πολύ αισθητή και το κενό που αφήνει δύσκολα θα καλύψει κάποιος άλλος γιατρός που θα έλθει στην θέση του.!!!!
Από την άλλη όμως χαίρομαι, που όπως και ο γιος μου πηγαίνει στην Γαλλία, όπου οι συνθήκες εργασίας, η αμοιβή της δουλειάς του και το επίπεδο ζωής του ίδιου και προπαντός της οικογένειας του θα είναι απείρως καλύτερες και αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα για την Χώρα μας, που δεν μπορεί πλέον να εξασφαλίσει σε Επιστήμονες με πολλά προσόντα αξιοπρεπείς συνθήκες εργασίας, αμοιβής και διαβίωσης, με αποτέλεσμα να παίρνουν τον δρόμο της ξενιτιάς, οι νέοι με τα πολλά όνειρα και προσόντα για προσφορά στην Ελληνική Κοινωνία.!!!

Αγαπητέ μου συνάδελφε και φίλε Παναγιώτη.
Θέλω από καρδιάς να σε ευχαριστήσω για την όμορφη συνεργασία, που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια και να σου εκφράσω τις πιο εγκάρδιες ευχές μου (γιατί η παρεξήγηση για το ασθενοφόρο, για την οποία στεναχωρήθηκα πολύ δεν άλλαξε σε τίποτα τα αισθήματα εκτίμησης και αγάπης για εσένα και την οικογένεια σου), σε εσένα και την οικογένεια σου για καλή επιτυχία στην νέα σου ζωή.!!!
Αγαπητέ μου Παναγιώτη να πας στο καλό και καλή τύχη στο νέο σου ξεκίνημα.!!

Με εκτίμηση και αγάπη 

Παναγιώτης Στάικος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.