"Ο δρόμος για την Κόλαση". Το πρώτο βιβλίο της κας Κατερίνας Θεοδώρου.


"Ο δρόμος για την Κόλαση" είναι το πρώτο βιβλίο της Κατερίνας Θεοδώρου -ένα ψυχολογικό θρίλερ- και κυκλοφορεί από την Δυάς Εκδοτική.
Δυο γυναίκες, ένας άνδρας…
Μια ανίερη τριάδα σε ένα μοιραίο παιχνίδι εκδίκησης. Θαμμένα μυστικά του παρελθόντος αναδύονται στην επιφάνεια και επιζητούν την τιμωρία των ενόχων.
Εκείνη, εγκλωβισμένη σε μια σχέση τοξική και ολέθρια αποφασίζει να δώσει το τέλος και να διεκδικήσει όσα στερήθηκε για χρόνια στο πλευρό του δυνάστη της.
Εκείνος, οργισμένος και επίμονος, τολμά να την διεκδικήσει με οποιοδήποτε κόστος και, προκειμένου να ικανοποιήσει το πάθος του, φτάνει στα άκρα.
Ένα νέο κορίτσι, κάτω από την πίεση των εξελίξεων, καλείται να εγκαταλείψει τις σπουδές και τα όνειρά της και να επιστρέψει στο πατρικό της στο Ναύπλιο.
Τα χρόνια περνούν.
Ο καθένας μόνος, χαράζει την δική του ρότα στην πορεία της ζωής. Και ενώ όλα δείχνουν πως τα φαντάσματα του παρελθόντος εξαφανίστηκαν, η ίδια η Μοίρα τούς φέρνει αντιμέτωπους σε μια δραματική, τελική αναμέτρηση.
Οι αποκαλύψεις συγκλονίζουν, τα γεγονότα τρέχουν και οι πληγές βαθαίνουν. Ο ίδιος υπαίτιος συνεχίζει ανενόχλητος να σαρκάζει κάθε έννοια δικαίου.
Το πλησίασμα των τριών είναι ακόμη ένα βήμα προς την Κόλαση.
Άραγε, ποιος λυτρώθηκε ποτέ από την εκδικητική μανία;

* Η Κατερίνα Θεοδώρου γεννήθηκε στην Αθήνα, μεγάλωσε στην Ερέτρια Ευβοίας και σπούδασε το Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής εκπαίδευσης στην Πάτρα. Ζει στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας με τον σύζυγο και τις δύο κόρες τους όπου και εργάζεται ως δασκάλα. Στον ελεύθερο χρόνο της παίζει και συνθέτει μουσική.
Το βιβλίο «Ο Δρόμος για την Κόλαση» αποτελεί την πρώτη της συγγραφική προσπάθεια.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.