Ευχαριστίες από τον γιατρό κ. Παναγιώτη Κούστα.


Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ξηρομέρου για την εκτίμηση και τη στήριξη που μου πρόσφερε όλα αυτά τα χρόνια που υπηρέτησα στο Κέντρο Υγείας Αστακού.
Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω για τη συνεργασία το Διευθυντή και όλο το προσωπικό του Κέντρου Υγείας, όπως επίσης και τους λειτουργούς του τομέα υγείας της περιοχής (γιατρούς, φαρμακοποιούς, φυσικοθεραπευτές).

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Κούστας
Γενικός Ιατρός

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Ευχόμαστε στον Παναγιώτη τον Κούστα τα καλύτερα από όπου επέλεξε να υπηρετήσει την ιατρική, υγεία και καλή δύναμη. Στο Κ.Υ. Αστακού τόσα χρόνια που υπηρετούσε, έδινε καθημερινά τα διαπιστευτήρια του σε όλο τον κόσμο και όλοι θα έχουν να το λένε.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.