Απλό ερώτημα που αναζητά απάντηση.


Βρισκόμαστε ήδη προς το τέλος του πρώτου μήνα του νέου έτους και ακόμα δεν ανακοινώθηκε από τον Δήμο και όπως κανονικά θα έπρεπε, κανένας προϋπολογισμός για το νέο οικονομικό έτος 2017.
Και το αυτονόητο ερώτημα που εκ των πραγμάτων τίθεται είναι:
Μήπως η δημοτική αρχή ακολούθησε και ακόμα ακολουθεί, λάθος δρόμο - λάθος κατεύθυνση, προκειμένου να αντιμετωπίσει το θέμα του χρέους; Χρέος που η ίδια η δημοτική αρχή συσσώρευσε με τις πολιτικά αποτυχημένες αντιλήψεις και πρακτικές της στην διετή θητεία της.

Ευχαριστώ

Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
Αρχοντοχώρι Ξηρομέρου

1 σχόλιο:

 1. Εάν η δημοτική αρχή του δήμου ,
  ενδεχομένως θεωρεί εκ των υστέρων ότι θα πρέπει να αναθεωρηθούν αρχικές εκτιμήσεις της στο θέμα και στον τρόπο αντιμετώπισης του χρέους ,
  οφείλει να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο του δήμους μας και να επανεξετασθούν άλλοι τρόποι προσέγγισης του θέματος και με γνώμονα και μόνο το καλό του δήμου μας.
  Η παρατεταμμένη αβεβαιότητα δέν οφελεί την τοπική μας κοινωνία.
  Σπυρίδων Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.