Δύο γιατροί επί θητεία (Π.Ι. Κανδήλας και Π.Ι. Καστού) και μία αγροτικός ιατρός στο Κ.Υ. Μύτικα με βάση τα οριστικά αποτελέσματα. Δυστυχώς για το Π.Ι. Καλάμου δεν υπήρξε τοποθέτηση αγροτικού ιατρού.


Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Υγείας σήμερα στις 19.1 τα οριστικά αποτελέσματα της πρόσκλησης για δήλωση αγροτικών ιατρείων που εκδόθηκε τον Οκτώβριο του 2016. Η ευχάριστη είδηση είναι ότι με βάση τα οριστικά αποτελέσματα, στο Π.Ι. Κανδήλας έρχεται γιατρός επί θητεία (κα Αποστολίδου Νίνα), στο Π.Ι. Καστού επίσης έρχεται γιατρός επί θητεία (κα Πολύζου Αγγελική) και στο Κ.Υ. Μύτικα έρχεται αγροτική ιατρός, η κα Παπαθανασίου Γεωργία.
Πληροφορούμαστε ότι ήδη στο Κ.Υ. Μύτικα παρουσιάστηκε και υπηρετεί η μία αγροτική ιατρός από τις αιτήσεις του Ιουλίου του 2016.
Οι δύο γιατροί επί θητεία είναι πολύ σημαντικοί, γιατί μπορούν να έρθουν κατευθείαν και φυσικά μπορούν να κάνουν και εφημερίες. Και η αγροτική ιατρός είναι πολύ σημαντική.
Εφιστούμε τη προσοχή σε όλους τους αρμόδιους, ότι θέλουμε να δούμε τους γιατρούς να έρχονται στην περιοχή της Δ.Ε. Αλυζίας με τις πραγματικά απομονωμένες πέντε τοπικές κοινότητες και τα νησιά Κάλαμο και Καστό Λευκάδας και όχι να έχουμε μετακινήσεις.
Μην διανοηθεί κανείς να προσπαθήσει τέτοια κίνηση, δηλαδή να μετακινήσει τους γιατρούς αλλού. Το καλοκαίρι είναι εν όψη, εμείς ξέρουμε πως περάσαν τα προηγούμενα καλοκαίρια με το Κ.Υ. Μύτικα να υπολειτουργεί. Πρέπει το Κ.Υ. Μύτικα να λειτουργήσει με πολύ περισσότερες εφημερίες από τις μόνο πέντε που κάνει σήμερα.
Μέχρι τώρα δεν είχαμε γιατρούς γιατί δεν δήλωναν το Κ.Υ. Μύτικα. Τώρα που το δηλώνουν μην αρχίσουν να μας τους παίρνουν γύρω - γύρω.
Δυστυχώς για το Π.Ι. Καλάμου δεν είχαμε τοποθέτηση αγροτικού ιατρού και νομίζουμε ότι κάτι πρέπει να γίνει άμεσα γι αυτό.
Δείτε το επίσημο έγγραφο εδώ.

1 σχόλιο:

  1. Φίλοι από τον Κάλαμο έχετε αμελήσει να δηλώσετε στο Υπουργείο ότι στο Π.Ι. Καλάμου διατίθεται κατάλυμα. Στο επίσημο έγγραφο του Υπουργείου δεν φαίνεται ο Κάλαμος (ο Καστός φαίνεται).
    Πως κάποιος γιατρός που ετοιμάζεται να δηλώσει αγροτικό ιατρείο θα το γνωρίζει αυτό αν δεν φαίνεται; Επίσης επειδή γνωρίζω ότι εκτός από κατάλυμα δίνεται και πολλές άλλες παροχές όλα θα πρέπει να φροντίσετε να φαίνονται επίσημα. Αντιγράψτε το παρακάτω link για να δείτε το έγγραφο.

    https://www.dropbox.com/s/ipszvgb80w8zcjh/%CE%A0%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CF%82%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B8%CE%AD%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%89%CE%BD%20%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CE%BD%20%CF%83%CE%B5%20%CE%A0%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AC%20%CE%99%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B5%CE%AF%CE%B1%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CE%9A%CE%AD%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B1%20%CE%A5%CE%B3%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82.13-9-2016.pdf?dl=0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.