Με επίσημο δελτίο τύπου απαντά η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης κα Κωστούλα Κουμανδράκη - Σαμαρά, στο άτυπο δελτίο τύπου του Δήμου Ξηρομέρου.


Ο Δήμαρχος Ξηρομέρου Ερωτόκριτος Γαλούνης βρισκόμενος σε πολιτική κρίση μετά τα μυθεύματα του για δήθεν Ταμειακά Υπόλοιπα στο Δήμο, αφού πρώτα προσπάθησε να πείσει Δημοτικούς Συμβούλους και Δημότες για δήθεν αναγκαιότητα λήψης δανείου ώστε να μην κλείσει ο Δήμος και παραδώσει τα κλειδιά του, αλλά και την σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή που του ασκήσαμε στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια Π Ε Ρ Α Σ Ε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά και δη στο να συκοφαντεί πρόσωπα και καταστάσεις.
Στα χέρια μας έφτασε φαξ που αποστάλθηκε από το Δήμο στον ηλεκτρονικό τύπο (βλ. http://www.agriniopress.gr/στο-εδώλιο-η-κ-κουμανδράκη-σαμαρά-σύ/) και δια του οποίου συκοφαντούμαστε για δήθεν αδικήματα τα οποία ο ίδιος ως Δήμαρχος Ξηρομέρου εφηύρε με ψευδείς μηνυτήριες αναφορές του χωρίς να έχει εξουσιοδότηση προς τούτο και φυσικά χωρίς να έχει αποφανθεί η δικαιοσύνη επ΄ αυτών.
Σε κρίση λοιπόν ο Δήμαρχος Ξηρομέρου και μετά από αιτήσεις που του καταθέσαμε και ζητάμε για τα έτη 2015 και 2016 αναλυτικές καταστάσεις αντίτιμων ηλεκτρικού ρεύματος για φωτισμό οδών, πλατειών και κοινοχρήστων χώρων, αναλυτικές καταστάσεις υπέρ ΦΟΔΣΑ των κοινοτήτων Παλαίρου και Στράτου, αναλυτικές καταστάσεις δαπανών φωτισμού και κίνησης αντλιοστασίων καθώς και αντίγραφα όλων των ενταλμάτων τα οποία πληρώθηκαν με (αναιτιολόγητες κατ΄ εμάς) δικαστικές αποφάσεις και διαταγές πληρωμής με όλα τα συνοδευτικά των ενταλμάτων έγγραφα από 01/09/2014 έως σήμερα 18/01/2017 (δείτε εδώ και εδώ τις αιτήσεις μας).
Η πολιτική λοιπόν κρίση που διανύει και το γεγονός του ότι δεν μπορεί να την διαχειριστεί τον οδηγεί σε νέα ατοπήματα αποβλέποντας στο να μην ξεσκεπάσουμε την κακή οικονομική διαχείριση που κάνει όλα αυτά τα χρόνια και να τα δώσουμε προς έλεγχο στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Υπενθυμίζουμε στον κ. Γαλούνη ότι σ΄ εμάς:
  • Δεν ασκήθηκε ποτέ αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη,
  • ούτε ποτέ κατηγορηθήκαμε για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΑ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ και δη για Υπεξαίρεση στην Υπηρεσία από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση από υπαίτιο που μεταχειρίσθηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα και το αντικείμενο της πράξης είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ανώτερης συνολικά των 30.000 ευρώ και για εκείνο της Απιστίας σχετική με την υπηρεσία από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση από υπαίτιο που μεταχειρίσθηκε ιδιαίτερα τεχνάσματα και η ελάττωση της περιουσίας είναι ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, ανώτερης συνολικά των 30.000 ευρώ,
  • ούτε διατάχθηκε εις βάρος μας κύρια ανάκριση με παραγγελία αρμοδίου ανακριτή,
  • ούτε ποτέ υπήρξε η παραμικρή υπόνοια ότι «φάγαμε» χρήματα των δημοτών μας.
Αλήθεια κ. Γαλούνη τι κάνατε ως τώρα με την παράσταση Πολιτικής Αγωγής την υποθέσεως που εκκρεμεί και εις βάρος σας για να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα του Δήμου Ξηρομέρου;
Ήρθε λοιπόν η ώρα κ. Γαλούνη να λογοδοτήσετε και να είστε σίγουρος ότι θα το υποστείτε.

2 σχόλια:

  1. ΝΤΙΝΑ οφειλης να ξεμπροστιασης τον ΓΑΛΟΥΝΗ για να μαθουν και οσοι δημοτες τον ψηφησαν τη κακο εκαναν με την εκλογη του στον ΔΗΜΟ ο οπιος θα παθη οτι επαθε και η ΕΝΩΣΗ τη οποια διοικουσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ αυτα τα μυαλα
    δεν ΠΑΜΕ πουθενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.