Επιστολές διαμαρτυρίας Συλλόγου Φίλων Κ.Υ. Μύτικα για την αποδυνάμωση του Κέντρου Υγείας.


Δημοσιοποιούμε τις δύο επιστολές διαμαρτυρίας που εστάλησαν από το Σύλλογο Φίλων Κ.Υ. Μύτικα, προς τον Υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Μιλτιάδη Ζαμπάρα, που θέτουν το θέμα της απόσπασης για 3 μήνες της νοσηλεύτριας με οργανική στο Κ.Υ. Μύτικα και το πρόσφατο θέμα της απόσπασης για 1 χρόνο, του οδηγού ασθενοφόρου με οργανική στο Κ.Υ. Μύτικα.
Δείτε εδώ την επιστολή που εστάλη 7.12.2016 και αφορά τη νοσηλεύτρια.
Δείτε εδώ την επιστολή που εστάλη σήμερα 15.1.2017 και αφορά τον οδηγό.

3 σχόλια:

  1. Κάποιοι όψιμοι προσφάτως ανακάλυψαν το ΚΥ Μύτικα και τα προβλήματα στη περιοχή. Όταν έφευγαν όλα τα μηχανήματα από το ΚΥ Μύτικα, το ασθενοφόρο και τόσα άλλα και για πρώτη φορά έκλεινε το ΚΥ Μύτικα τα πρωϊνά, πρώτη φορά έκλεισε το ΚΥ Μύτικα και τα πρωϊνά όπως το ακούτε, δεν βρήκαν να ψελίσσουν ούτε λέξη τότε.
    Ας μας δείξουν ή ας μας πουν μία λέξη που έγραψαν ή είπαν.
    Απλά φωτογραφίζονταν με υπουργούς σαν φόντο τους και ουρά τους που έφερναν σκέτες οθόνες υπολογιστών για συνταγογράφηση για λεζάντες.
    Είναι τα πράγματα καλά τώρα; Βεβαίως όχι. Καθόλου μα καθόλου καλά και διεκδικούμε να φτιάξουν, όπως διεκδικούσαμε και με τους προηγούμενους, αλλά πάντα πολιτισμένα και με ψύχραιμες ενέργειες. Τώρα αν αυτοί είναι τίποτα φοβεροί και κρυφοί αγωνηστάδες, συγνώμη αλλά δεν τους θυμόμαστε και ποτέ κάπου να βγαίνουν μπροστά.
    Να μιλάνε λοιπόν οι ουρές και οι παρατραχάμενοι που ανάλογα με τις περιστάσεις ή παθαίνουν αλαλία ή κελαϊδάνε είναι πρόκληση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επίσης δεν καταλαβαίνουμε πως γίνεται κάποιος, που με την προηγούμενη Κυβέρνηση, όταν το Κ.Υ. Μύτικα απογυμνώνονταν, έλεγε ΝΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΚΥ ΜΥΤΙΚΑ, τώρα να δακρύζει για το ΚΥ Μύτικα.
    Θέλει μεγάλο ταλέντο να λες και να γράφεις πράγματα που δεν πιστεύεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ανοιχτή ειρηνική διαμαρτυρία , μαρτυρεί
    ότι λειτουργεί σωστά η πραγματική δημοκρατία !
    ενεργοί απλοί πολίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.