Μεγάλη έκπληξη. Ενεργός πάλι ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα. Έκοψε πριν από λίγο και την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του.


Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε πριν από λίγο ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα στο μαγαζί «Στου Θωμά» και αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη ένα μικρό χορευτικό γλέντι. Παρουσία 80 και πλέον γυναικών που έδωσαν δυναμικό παρόν, ο Σύλλογος μέσα σε κλίμα ομόνοιας και σύμπνοιας ξαναενεργοποιήθηκε, μιας και στο παρά πέντε πριν την διάλυση του από το Πρωτοδικείο Λευκάδας, επικράτησαν πιο λογικές και ώριμες σκέψεις.
Επίσης ο Σύλλογος συζητά και σκέφτεται για διοργάνωση του φετινού Καρναβαλιού, κάτι που κατά την γνώμη μας θα είναι ότι θετικότερο έχουμε ακούσει τελευταία.
Χρόνια Πολλά λοιπόν...., πραγματικά αυτή ήταν μία πολύ ξαφνική, ωραία και συνάμα ευχάριστη έκπληξη.
1 σχόλιο:

  1. Καλη επανέναρξη και καλη επιτυχια , η οποια θα επιτευχθεί με επανένωση όλων για τον κοινό σκοπό!!!!! Καποιες φορές επιβάλλεται να ξεκινάμε όλοι απο το μηδεν σε ολα τα επίπεδα!!!!!! Καλη σας επιτυχια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.