Μία απάντηση από το ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS στην «ανακοίνωση - ενημέρωση» του κ. Δημάρχου και λίγα λόγια για τις σπόντες του για παπαγαλάκια.


Στην πρόσφατη «ανακοίνωση - ενημέρωση» μνημείο του κ. Δημάρχου, θα απαντήσουμε εν συντομία με τα λόγια και την φωνή του ιδίου του κ. Δημάρχου και τίποτα παραπάνω. Ναι με τα δικά του λόγια και την φωνή του, από τις πρόσφατες τοποθετήσεις του εντός του Δημοτικού Συμβουλίου επιλέγουμε να απαντήσουμε. Η δικιά σας φωνή είναι κ. Δήμαρχε....
Ερωτόκριτος Γαλούνης, απομαγνητοφώνηση ηχητικού συνεδρίασης 23.12.2016: «Να ξέρω αν θα υπάρχουμε αύριο ή όχι και η μόνη Τράπεζα, που είναι και η Τράπεζα της Αυτοδιοίκησης η κρατική, το Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων, μας απάντησε και μας είπε κύριοι ναι, εγώ σας δίνω αυτό, επιλέξτε όσο θέλετε, 5, 10 15 χρόνια, επιλέξετε και εκεί πέρα και, θέλετε τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους, θέλετε οτιδήποτε άλλο, να δεσμεύσουμε ακίνητο οτιδήποτε και να προχωρήσουμε προς αυτή τη κατεύθυνση.
Θα παρακαλούσα το θέμα να λυθεί σήμερα, να κλείσει σήμερα για να ξέρω και εγώ σαν Δήμαρχος αύριο το πρωί, ή από Δευτέρα γιατί έχουμε Χριστούγεννα από αύριο το πρωί, τι πρέπει να κάνουμε.
Εάν πάντως να ξέρετε και σας το λέω για πάσα έναν και στο συνάδελφο τον Αποστόλη τι μέλλει γενέσθαι, δεν υπάρχει Αποστόλη αγαπητέ φίλε απολύτως τίποτα. Ούτε προϋπολογισμός θα γίνει, το ρεύμα θα κοπεί και θα είμαστε σαν ένα κατάστημα στη παραλία, που μέσα σε μία νύκτα είναι, που λειτουργούσε στο φουλ, η ΔΕΗ κατέβασε τους διακόπτες και έπαψε να λειτουργεί. Έτσι ακριβώς θα γίνει και στο Δήμο και εγώ δεν έχω καμία άλλη..., κάτι άλλο να κάνω..., να πάρω τη σφραγίδα του Δήμου και τα κλειδιά και να πάω να τα παραδώσω στην Αποκεντρωμένη και να τους πω, κύριοι εμείς δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε, αυτή είναι η κατάσταση, πάρτε τα κύριοι του παρατηρητηρίου, πάρτε κύριοι του Εσωτερικών και κάντε αυτό που θέλετε.
Είμαι ανοικτός πάντως να ακούσω προτάσεις για το επιτόκιο και την ασφάλεια του δανείου. Δεν νομίζω... δεν νομίζω ότι πρέπει να μεταφερθεί».

Ακούστε και το αντίστοιχο ηχητικό διάρκειας 1:20 εδώ. Ο κ. Γαλούνης μιλά και αυτή είναι η απάντηση μας στην μνημειώδη «ανακοίνωση - ενημέρωση» του, που προσπαθεί να μας πείσει ότι στο Δήμο Ξηρομέρου όλα καλά, όλα ανθηρά και τίποτα δεν έγινε.

Ελπίζουμε μετά από αυτό ο κ. Δήμαρχος να μην βγάλει κανένα δελτίο τύπου που να κατηγορεί τον εαυτό του σαν παπαγαλάκι της μείζονος και της ελάσσονος αντιπολίτευσης. Τον έχουμε ικανό να το κάνει. Η παταγώδης αποτυχία των δύο και πλέον χρόνων, που έσκασε χρονιάρες μέρες πάνω στα κεφάλια των δημοτών, με επιβάρυνση λήψης δανείου 1.300.000 € και επιβάρυνση 341,882,42 € από αύξηση δημοτικών τελών σε χρόνους dt, τον κάνουν να τελεί υπό καθεστώς μόνιμης σύγχυσης και απώλειας επαφής με τη πραγματικότητα που ο ίδιος δημιούργησε, με αποτέλεσμα τέτοιες ωραίες «ανακοινώσεις - ενημερώσεις» μνημείο.
Όσο για τα παπαγαλάκια, επισημαίνουμε με όλο το σεβασμό  προς τον κ. Δήμαρχο, ο οποίος έχει μάθει να ρίχνει το επίπεδο αντιπαράθεσης επιχειρημάτων όταν δεν έχει πολιτικά επιχειρήματα, ότι αυτά έχουν μόνιμη φωλιά στο Δημαρχείο και δεν τους λείπει τίποτα. Και του πουλιού το γάλα. Ξέρετε εσείς κ. Δήμαρχε και ξέρουν πολύ καλά και οι δημότες και ειδικά του Αστακού.....

Υ.Γ.: Μιας και παρομοιάσατε τον Δήμο σαν ένα μαγαζί που λειτουργεί στη παραλία, δώστε επιτέλους εντολή να πάψει η μουσική και να σταματήσει το πάρτι που έχει διαρκέσει πάρα πολύ (χρόνια ολόκληρα) σε αυτό τον ταλαίπωρο Δήμο.... μπας και δούμε επιτέλους προκοπή και πρόοδο....

19 σχόλια:

  1. κονιορτοποιηση.
    ο ιδιος ο δημαρχος διαψευδει τον εαυτο του και το δελτιο τυπου του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχει κανείς με κοινό νου που δεν κατάλαβε με τα παραπάνω λεγόμενα του δημάρχου ότι έχουμε ομολογία χρεοκοπίας?????
    Τι λέει με απλά λόγια ο δήμαρχος???? Αν δεν ψηφίσετε να προχωρήσουμε να πάρουμε δάνειο μας κόβουν το ρεύμα και εγώ αύριο πάω και παραδίδω στην αποκεντρωμένη περιφέρεια. Δηλαδή το μαγαζί κλείνει. Κατεβάζει ρολά και έρχεται επιτήρηση. Αυτό ισχύει και τώρα γιατί δάνειο δεν έχει παρθεί μην ξεχνιόμαστε. Αν δεν παρθεί χρεοκοπία και επιτήρηση΄θα έχουμε. Το είπε ο δήμαρχος με το στόμα του.
    Τώρα τι έπαθε και τι τον τσίμοησε και έβγαλε δελτίο τύπου ότι λένε ψέματα όσοι μιλάνε για χρεοκοπία. Πρώτος αυτός το είπε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο.
    Μάλλον υπάρχει μία πίεση στο δήμαρχο τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ
      ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΡΥΘΜΙΣΤΕΙ
      ΟΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΤΗ ΔΕΗ

      Διαγραφή
    2. δάνειο είπες ?
      " Μηδένα προ του τέλους μακάριζε "

      Διαγραφή
  3. Εγγυάται κανένας απο τον δήμο οτι τελος του 2017
    δέν θα έχουμε και άλλο έλλειμα ?
    Εάν εγγυάται άς εκδόσει ο δήμος μία ανακοίνωση.
    γιατί δέν το κάνει και αφήνει ανοιχτό το θέμα.
    ας βγάλει ο δήμος μία ανακοίνωση-δέσμευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΚΑΝΕΣ ΣΚΟΝΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΟΥ. ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ. ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΦΟΥΝΤΑΡΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΕΣ
    ΔΙΝΟΥΝ ΔΑΝΕΙΑ
    ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΕΣ ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχει περιγραψει κανενας πιο δραματικα την κατασταση του δημου απο το ιδιο τον δημαρχο παραπανω????? βεβαια η δραματικη περιγραφη και η κριση ειλικρινιας ειχε σκοπο να πεισει και να πιεση για τη συναψη του δανειου κατι που εγινε [ψηφισαν τρεις της αντιπολιτευσης].
    ειναι γνωστο οτι ο δημαρχος για να πεισει κανει τα παντα. γινεται καποιες στιγμες ακομα και ειλικρινης αν απαιτηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΟ ΚΑΙ ΔΑΝΕΙΟ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ , ΑΚΟΜΑ.
      ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ , ΤΟ .. ΟΡΑΜΑ ?

      Διαγραφή
  7. Δεν βλέπω κανένα επίσημο δελτίο τύπου για την ουσία. Μήπως η προσωπική εμπάθεια είναι αυτή που οδηγεί το Δήμαρχο από λάθος σε λάθος? Ότι και να κάνει Σαμαράς ούτε μπορεί ούτε πρόκειται να γίνει. Όχι ότι ο Σαμαράς ήταν καλός ως Δήμαρχος. Το αντίθετο μάλιστα. Αλλά όπως λένε και οι Αστακιώτες, δεν περιμέναμε τέτοιο πράγμα. Σαμαράς και πάλι Σαμαράς. Αγαπητοί της Συμπολιτείας δεν σας μέμφομαι, αλλά είστε λίγοι. Ο καθένας την ομάδα του. Και όταν ξανακατεβείτε στις εκλογές, χαιρετίστε και κανέναν άνθρωπο στο καφενείο. Δεν κάνει κακό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπορούμε να μάθουμε πως και γιατι χρεωκόπησε ο Δημος μας ;;;;;;;;;;;;;
    Αυτο εχει σημασία για εμάς τους δημότες και όχι οι ανταλλαγές επιστολών!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όταν θα μας πουν γιατί χρεοκόπησε η γενικότερη οικονομία
      τότε για μάθουμε γιατί χρεοκόπησαν και κάποιοι δήμοι

      Διαγραφή
  9. Γιατι χρεοκοπησαμε;
    Μια ζωη ψηφιζουμε τι; ποιους;
    Καραμανληδες Παπανδρεου Μητσοτακηδες... κατα μικρα διαστηματα
    καποιους αστερες και ξανα τους ιδιους πρασινομπλε και μετα
    κατι δηθεν αριστερους που θα σκιζανε τα μνημονια και οπου να ναι
    ξανα Μητσοτακης...αντε ζωη σ εμας...και... καλο παραδεισο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η απάντηση σου Ανώνυμε ειναι γενικόλογη και στρογγυλεμένη!!!! Με αυτη την λογική θα επρεπε να χρεωκοπήσουν όλοι οι Δήμοι, πράγμα που δεν εγινε!!!! Η απάντηση στο ερώτημα μου πρεπει να δωθεί απο τους Θεσμικους και όχι απο Ανώνυμους!!!!!! Αλλωστε πισω απο τον φερετζέ του Ανώνυμου πολλα μπορείτε να πειτε!!!!! Εγω ερωτώ επωνύμως!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι σωστες απαντησεις δινονται οχι μονο απο Θεσμικους.
    Εσεις διαφωνειτε με το σχολιο 11:08;
    Οι απαντηση δεν ειναι ουτε γενικολογη ουτε στρογγυλεμενη.
    Τα συκα συκα και η σκαφη σκαφη οκ;
    Ειναι πολλοι Δημοι στο κοκκινο.ΑΙΤΙΑ;...τα Μνημονια η
    κακοδιαχειριση και οσοι κυβερνησαν.
    Οχι στου κουφου τη πορτα....παρε τη πορτα και φυγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ
      Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ
      ΤΗΣ ΕΠΙΤΗΡΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
      και δέν θα φταίει η τροϊκα και τα μνημόνια

      Διαγραφή
    2. Δέν ΦΤΑΙΝΕ
      ΟΥΤΕ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΠΟΤΡΟΓΑΛΟΙ
      φταίνε οι Έλληνες παπαγάλοι

      Διαγραφή
  12. Σημσια εχει να μαθουμε γιατι χρεοκοπησε ο δημος
    και δεν έχει καμια σημασια ,
    εαν η αλήθεια ειναι επωνυμη ή ανωνυμη.
    Η αλήθεια δέν έχει όνομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αλήθεια βγαίνει μπροστά με ονοματεπώνυμο!!!!!!! Τα ψέμματα καμουφλάρονται !!!!!! Ωστόσο επιβάλλεται να μάθουμε πως και γιατι χρεωκόπησε ο Δημος!!!!! Απο τα πολλα έργα που εχουν γινει;;;;;;;;; Το καλοκαιρι ολη την θερινή σαιζόν ο Μυτικας ηταν στο σκοτάδι διότι οι λάμπες ηταν καμένες!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.