Πέρασε τελικά η απόφαση για τον ισολογισμό του 2013 με 13 ψήφους;


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, στα επίσημα πρακτικά του Δήμου Ξηρομέρου, όσον αφορά την ανάκληση της απόφασης 146/2014 «ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ - ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΟΙΚ. ΕΤΟΥΣ 2013», που δημιούργησε τόσο μεγάλη φασαρία, με αποτέλεσμα την διαγραφή του δημοτικού συμβούλου της πλειοψηφίας κ. Αποστόλη Σόμπολου, θα αναγράφεται ότι ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία με 13 ψήφους και έγινε τελικά η ανάκληση της.
Επίσης ότι το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τελικά τον ισολογισμό - απολογισμό του 2013.
Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί και τι ισχύει και αν υπάρχει κάποια συνεννόηση με την Αποκεντρωμένη. Εμείς ευχόμαστε να μην έχουμε τίποτα αλχημείες, μαγειρέματα και εκτροπές, γιατί αυτό θα είναι άλλο ένα επιπλέον χτύπημα στην αξιοπιστία της Δημοτικής Αρχής.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.