58.577,54 € με πέντε διαταγές πληρωμής του Ειρηνοδικείου Μεσολογγίου. Δεν ασκεί ανακοπή ο Δήμος Ξηρομέρου, κατόπιν γνωμοδότησης Δικηγόρου.


Σε πέντε αποφάσεις για μη άσκηση έφεσης κατά ισάριθμων αποφάσεων διαταγών πληρωμής του Ειρηνοδικείου Μεσολογγίου, προχώρησε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Ξηρομέρου που συνεδρίασε στις 1.2.2017, κατόπιν σχετικής γνωμοδοτήσεως Δικηγόρου.
Αφορούν έργα που ανατέθηκαν με απ' ευθείας ανάθεση (4 από την νυν δημοτική αρχή και 1 από την πρώην δημοτική αρχή) συνολικού ύψους 58.577,54 €.
Δείτε τις σχετικές αποφάσεις της Ο.Ε. εδώ, εδώ, εδώ, εδώ και εδώ.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.