Φεβρουάριος ο μήνας του ανασχηματισμού για τη δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου;


Ο Φεβρουάριος κανονικά θα έπρεπε να ήταν ο μήνας του ανασχηματισμού για την δημοτική αρχή του Δήμου Ξηρομέρου, όμως η καθυστέρηση της διαδικασίας σύνταξης, ψήφισης και έγκρισης του προϋπολογισμού, ίσως πάει λίγο πίσω στις τελευταίες ημέρες του Φεβρουαρίου τις συγκεκριμένες αποφάσεις ή προς αρχές Μαρτίου.
Τώρα τι λένε οι δικές μας πληροφορίες; Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου μάλλον θα αλλάξει. Από τους Αντιδημάρχους, μάλλον θα γίνει αλλαγή στην Δ.Ε. Αλυζίας και στη Δ.Ε. Αστακού, με τον κ. Γαζέτα και το κ. Λιβάνη με μεγάλες πιθανότητες να παραμένουν στη θέση τους. Στα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου δύσκολα θα υπάρξουν αλλαγές στους Προέδρους, εκτός από τις Σχολικές Επιτροπές.
Ξέρουμε και τα ονόματα αυτών που προορίζονται με μεγάλες πιθανότητες για να αναλάβουν τις παραπάνω θέσεις που αναφέραμε, αλλά ας μην τα πούμε και τα «κάψουμε» όπως μας λένε κάποιοι «ειδήμονες» της τοπικής πολιτικής σκηνής. Αυτά μας μαράνανε.... Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουνε.....
Ας περιμένουμε λοιπόν και εδώ θα είμαστε να δούμε και αυτές τις αλλαγές, όμως το κυριότερο για εμάς είναι να αλλάξει άρδην η πολιτική και κυρίως η οικονομική διαχείριση της δημοτικής αρχής. Οι αλλαγές προσώπων χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στη περπατησιά της δημοτικής αρχής δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα και πολύ περισσότερο που η περπατησιά της δημοτικής αρχής το τελευταίο καιρό έχει γίνει μετέωρη.... στο κενό....

5 σχόλια:

  1. " Τα χιόνια του Φλεβάρη ο Μάρτης τα πληρώνει "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν λες να μην τα κάψουμε (τα ονόματα) τι εννοείς? Ότι θα έχει να βάλει άλλους? χαχαχαχαχα. Αφού αυτοί κι αυτοί είναι. Εξωκοινοβουλευτικοί επιτρέπονται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. " Το επιτελειο υπο την καθογηση του αργηγου ...
      θα κανει τις απαραιτητες συσκεψεις και θα παρθουν
      αποφασεις οχι σε ιντερνετικο χρονο και οπως θελουν
      τα διαφορα παπαγαλάκια του τοπου ,
      αλλα με γνωμονα το δημοσιο συμφερον και με σεβασμο
      στο δημοτικο μπαούλο.
      Οι ανασχηματισμοί δέν ανακοινώνονται
      για την προστασία του νομίσματος στις διεθνείς αγορές
      συναλλαγματος και του εμποριου γενικως . >>


      Διαγραφή
    2. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΕΡΟΔΑΝΕΙΟ
      ΝΑΛΛΟΝ ΠΑΕΙ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ...
      " Η καλή μέρα απ' το πρωϊ φαίνεται "

      Διαγραφή
  3. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ
    ΕΧΕΙ ΑΝΕΙΣΠΡΑΚΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ 1,6 ΕΥΡΩ
    ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ
    ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ Ο ΔΗΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.