Όρισε δύο Δικηγόρους η Ο.Ε. του Δήμου Ξηρομέρου για την υπόθεση των υπεξαιρεθέντων τελών της Αλυζίας.


Στη σημερινή συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ξηρομέρου, που έγινε στις 03:00 μ.μ. με μοναδικό θέμα: «Ορισμός Δικηγόρων για δήλωση παράστασης πολιτικής Αγωγής Δήμου σχετικά με την υπόθεση άσκησης ποινικής Δίωξης από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος, με φερόμενο παθόντα – ζημιωθέντα το Δήμο Ξηρομέρου», υπό την Προεδρία της κας Σαμαρά λόγω κωλύματος του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη, αναγνώστηκε η θετική γνωμοδότηση του Δικηγόρου κ. Δημόπουλου και η Ο.Ε. προχώρησε στον ορισμό δύο Δικηγόρων.
Ηχηρή απουσία ήταν αυτή του Αντιδημάρχου κ. Κώστα Λαϊνά, που πιθανόν σχετίζεται με την εσωτερική κρίση και την εσωστρέφεια που υπάρχει εδώ και αρκετές ημέρες στην παράταξη της συμπολίτευσης.

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.