Αθώα η κα Σαμαρά από τις μηνύσεις του κ. Γαλούνη.


Στις 20.1.2017 με σχετικό επίσημο δελτίο τύπου του Δημάρχου Ξηρομέρου κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη ενημερωθήκαμε για δικαστικές υποθέσεις της αρχηγού της μείζονος αντιπολίτευσης κας Σαμαρά, ύστερα από μηνυτήριες αναφορές του κ. Γαλούνη (δείτε εδώ).
Σήμερα 28.2.2017 εκδικάστηκε η υπόθεση η πρώτη και σας ενημερώνουμε ότι για τα υπ' αριθ. Α.Β.Μ.: Β16/362 και Α.Β.Ω.: 976/2016/17-10-2016 του κατηγορητηρίου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Μεσολογγίου η κα Σαμαρά κηρύχτηκε αθώα με μάρτυρα κατηγορίας τον κ. Γαλούνη.
Οι κατηγορίες ήταν:
  • Απιστία κατ' εξακολούθηση.
  • Ηθική αυτουργία στην ανωτέρω πράξη.

2 σχόλια:

  1. Καμία ανακοίνωση και κανένα δελτίο τύπου από το δήμαρχο. Οι σφαλιάρες η μία πίσω από την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιστροφή στην παιδική αθωότητα ,
    η καλύτερη λύση για μεγάλους και πολιτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.