Έλεγχος της ποιότητας του θαλασσινού νερού και του πυθμένα στην ιχθυοκαλλιέργεια στο «Βαθύ Λιμιόνι» Καλάμου Λευκάδας.

Οι φωτογραφίες προέρχονται από την πλωτή διαδήλωση που έγινε τον Αύγουστο του 2013 στο «Βαθύ Λιμιόνι», από την επιτροπή αγώνα των κατοίκων Καλάμου και Καστού ενάντια στο Χωροταξικό των Ιχθυοκαλλιεργειών, στο οποίο περιλαμβάνονται τα δύο νησιά Κάλαμος και Καστός Λευκάδας.
Το Πανεπιστήμιο Πατρών προχώρησε στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εκτέλεση του έργου: «Έλεγχος της παρουσίας του φανερόγαμου Posidonia oceanica στο χώρο εγκατάστασης μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας της αναθέτουσας αρχής στον Κάλαμο Λευκάδας». ΚΩΔΙΚΟΣ ΕΡΓΟΥ (ΦΚ: D.591).
Το έργο χρηματοδοτείται από τον Ειδικό Λογαριασμό Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών και πιο συγκεκριμένα χρηματοδοτείται από την SEA FARM IONIAN A.E. Ουδέν σχόλιον.
Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο.

1 σχόλιο:

  1. το χρημα σταυρωσε το χριστο μας
    το περιβαλλον θα την γλιτωσει?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.