Επιμορφωτική παιδαγωγική συνάντηση στο Δημοτικό Σχολείο Κανδήλας.


Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 στον χώρο του Δ.Σ. Κανδήλας πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική παιδαγωγική συνάντηση που διοργάνωσε η Σχολική Σύμβουλος 9ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Αιτωλοακαρνανίας κα Πάσχου Αγγελική με θέμα: «Παιδαγωγικές Προτάσεις για Παιδιά με Μαθησιακές Δυσκολίες».
Εισηγήτριες της συνάντησης ήταν η Σχολική Σύμβουλος κ. Πάσχου Αγγελική και η εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, υπεύθυνη του Τμήματος Ένταξης του Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας, κα Μήλια Βασιλική.
Η κα Πάσχου Αγγελική αναφέρθηκε σε τρόπους αντιμετώπισης και συμπτώματα των μαθησιακών δυσκολιών, που παρουσιάζουν παιδιά μέσα στην τάξη. Η κα Μήλια Βασιλική ανέπτυξε κατάλληλες μεθόδους διδασκαλίας και καλές πρακτικές για την αντιμετώπιση των μαθησιακών δυσκολιών.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν οι εκπαιδευτικοί των Α΄, Β, Γ΄ και Δ΄ τάξεων από τα Δημοτικά Σχολεία Κανδήλας, Μύτικα, Βάρνακα, Αρχοντοχωρίου, Αετού και Κομπωτής.0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.