Λεωφορεία για το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας.


Για τους πολλούς συμπατριώτες μας που επικοινωνούν μαζί μας και ρωτούν αν θα μπουν εκδρομικά λεωφορεία για το τριήμερο της Αποκριάς και της Καθαράς Δευτέρας ώστε να κατέβουν στα χωριά μας για να παραβρεθούν στα Καρναβάλια Κανδήλας και Μύτικα, τους ενημερώνουμε ότι ο Σύνδεσμος Βασιλοπουλιωτών Ξηρομέρου «Η ΒΕΛΑ» βάζει λεωφορεία για απ' ευθείας μετάβαση. Συγκεκριμένα:
  • Ημέρα, ώρα και σημείο αναχώρησης: Παρασκευή 24.2.2017, στις 06:00 μ.μ. από Πλατεία Καραϊσκάκη.
  • Ημέρα, ώρα σημείο αναχώρησης για επιστροφή: Καθαρά Δευτέρα 27.2.2017, στις 05:00 μ.μ. από Βασιλόπουλο.
  • Τιμή εισιτηρίου ανά άτομο με επιστροφή: 35 €.
Κρατήσεις θέσεων έως 20.2.2017 (παρότι λήγει η προθεσμία επικοινωνήστε) στα τηλέφωνα 6978394710 - 6948580028 και στα γραφεία του συλλόγου: Ανδρομάχης 77 Καλλιθέα Τ.Κ 17675-2109519057/www.vasilopoulo.com.gr
e-mail: info@vasilopoulo.com.gr /facebook: Βασιλόπουλο Αιτωλοακαρνανίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.