Ντίνα Σαμαρά: Κύριοι ... Μπορείτε να διοικήσετε σωστά το Δήμο; Aν όχι δηλώστε αύριο την παραίτηση σας!


Στα πλαίσια της υπεύθυνης πολιτικής θέσης που ακολουθήσαμε στα τελευταία Δημοτικά Συμβούλια σχετικά με την "ανάκληση της αριθμ. 146/2014 απόφασης περί έγκριση απολογισμού - ισολογισμού και οικονομικών καταστάσεων Δήμου Ξηρομέρου οικ. Έτους 2013" και την "ψήφιση του Προϋπολογισμού και ετήσιου Προγράμματος Δράσης - Στοχοθεσία Δήμου οικ. έτους 2017", καταθέσαμε ενστάσεις στον Ελεγκτή Νομιμότητας, με αριθμούς πρωτοκόλλων 42508/22-2-2017 και 42544/22-2-2017.
Η εν γένη στάση μας αυτή και το γεγονός ότι με μαθηματική ακρίβεια οι αποφάσεις που πήρε η Δημοτική Αρχή θα ακυρωθούν, αναγκάζονται τώρα να κάνουν ανάκληση των αποφάσεων και νέο Δημοτικό Συμβούλιο για λήψη νέων.
Τα αποτελέσματα αυτά ήρθαν από την αντιπολιτευτική γραμμή που ακολουθήσαμε, οι υποδείξεις που κάναμε όμως δυστυχώς δεν εισακούστηκαν και τα λάθη δεν διορθώθηκαν.
Ο κ. Γαλούνης προσπάθησε να μας υπονομεύσει και να μας διασύρει ως πρώην Δημοτική Αρχή, αλλά δυστυχώς έπεσε ο ίδιος στην παγίδα που προσπάθησε να μας στήσει.
Κύριοι ... Μπορείτε να διοικήσετε σωστά το Δήμο; Aν όχι δηλώστε αύριο την παραίτηση σας! Τα περιθώρια στένεψαν και η ανοχή μας επίσης!

Αστακός 23/2/2017

Η αρχηγός της μείζονος αντιπολίτευσης
Κουμανδράκη Σαμαρά Κωστούλα

4 σχόλια:

 1. ο ανθρωπος αυτοσχεδιαζει.
  του λεει ο προισταμενος των οικονομικων υπηρεσιων μεσα στο δημοτικο συμβουλιο οτι δεν μπορει να εγραφη το δανειο αν δεν υπαρχει η υπογραφη του πριν , οχι αυτος θα το γραψουμε και μαζι του και οι δημοτικοι συμβουλοι οι οποιοι μεχρι και οτι πετα ο γαιδαρος μπορουν να ψηφισουν αν το πει ο δημαρχος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Για την απόφαση του απολογισμού του 2013
   ήξεραν οτι δέν έχουν εξασφαλισμένη την δέκατη-τέταρτη ψήφο
   και γι' αυτό έστειλαν στην αποκεντρωμένη την απόφση του απολογισμού με 13 ψήφους.
   το βήμα στο κενό ήταν μονόδρομος
   και με την αμυδρή ελπίδα τους ,
   για έγκριση απο την αποκεντρωμένη.

   Διαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ
   ΤΗΝ 14η ΨΗΦΟ ?
   ΓΙΑ ΝΑ ΕΓΚΡΙΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ
   Ο ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ 2013 ?
   " ιδωμεν τον Απ. Πανταζή τον πραγματικό "

   Διαγραφή
 2. ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ ... ΣΤΟ ΔΑΝΕΙΟΩ
  3 ΝΑΙ
  3 ΑΠΩΝ
  1 ΟΧΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.