Η εκπομπή «Η μηχανή του χρόνου» του δημοσιογράφου Χρήστου Βασιλόπουλου, κάνει αφιέρωμα - αναφορά στο Στρατηγό Ιωάννη Καραβία.


Ένα εξαιρετικό αφιέρωμα - αναφορά στο συμπατριώτη μας με καταγωγή από την Παναγούλα Στρατηγό Ιωάννη Καραβία, ήρωα του Ελληνοϊταλικού πολέμου του '40, έκανε η πολύ γνωστή εκπομπή «Η μηχανή του χρόνου» του δημοσιογράφου Χρήστου Βασιλόπουλου, με θέμα «Μάχες του άγνωστου στρατιώτη».
Στην εκπομπή μιλά και ο συμπατριώτης μας κ. Σπύρος Καραβίας, συγγενής του Στρατηγού, καταθέτοντας μαρτυρίες από εκμυστηρεύσεις του Στρατηγού.
Δείτε παρακάτω το κομμάτι του βίντεο της εκπομπής διάρκειας έξι λεπτών περίπου που αφορά τον αείμνηστο Στρατηγό Ιωάννη Καραβία, του οποίου ο ανδριάντας βρίσκεται στον Μύτικα και στις εθνικές εορτές πάντα κατατίθεται στεφάνι στην μνήμη του.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.