Έφυγε από τη ζωή ο κατακτητής του Έβερεστ Κώστας Τσιβελέκας.Την τελευταία του πνοή άφησε ο Κώστας Τσιβελέκας. O έμπειρος ορειβάτης είχε κατακτήσει 13 φορές τα Ιμαλάια, ενώ είχε πάρει μέρος σε 37 αποστολές. Μάλιστα ήταν αρχηγός της αποστολής με Έλληνες ορειβάτες που κατάφεραν να ανέβουν στην κορυφή των Ιμαλαΐων.
Ο Κώστας Τσιβελέκας είχε χτυπηθεί από την επάρατη νόσο και δυστυχώς έχασε τη μάχη. Ο αντιπεριφερειάρχης Στερεάς, αρμόδιος για αγροτικά θέματα, Κώστας Αποστολόπουλος, γνώριζε πολύ καλά τον έμπειρο ορειβάτη. Μάλιστα είχε ανέβει μαζί του στα Ιμαλάια. «Αρχηγέ μου καλό σου ταξίδι», έγραψε μεταξύ των άλλων στο Facebook.


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Τα θερμά μας συλλυπητήρια στη γυναίκα του Φρόσω και στις δύο του κόρες, αλλά και στους υπόλοιπους συγγενείς και φίλους του. Να ζήσετε να τον θυμάστε....

1 σχόλιο:

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.