Προς παραίτηση ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης.


Την παραίτηση του θα υποβάλλει τις επόμενες ημέρες ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης. Εμείς επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά μαζί του και μας το επιβεβαίωσε, λέγοντας μας ότι είναι καθαρά μόνο για επαγγελματικούς λόγους, μιας και εδώ και κάποιους μήνες λείπει συχνά για την δουλειά του με αποτέλεσμα να μην μπορεί να ασκήσει τα καθήκοντα του ως δημοτικός σύμβουλος όπως αυτός θα ήθελε.
Μας είπε χαρακτηριστικά: «Μεθαύριο έχουμε Δημοτικό Συμβούλιο για Προϋπολογισμό και Τεχνικό Πρόγραμμα και πάλι δεν θα μπορώ να είμαι. Δεν μου αρέσει αυτό και επειδή πρόκειται να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση με την δουλειά μου, η οποία για μένα μαζί με την οικογένεια μου είναι προτεραιότητα, κρίνω ότι πρέπει να αποχωρήσω».
Θυμίζουμε ότι ο κ. Γιάννης Τριανταφυλλάκης ήταν πρώτος σε σταυρούς (880) στην Δ.Ε. Αστακού με την παράταξη «Το Ξηρομέρο αλλάζει - Επιλογή ευθύνης». Την θέση του αναμένεται να καταλάβει ο κ. Ζώης Μητσάνης, ο οποίος είχε καταλάβει την 4η θέση στη Δ.Ε. Αστακού με 530 σταυρούς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.