Παρέμβαση στο Facebook του κ. Λευτέρη Μάντζαρη για τα τελευταία γεγονότα στο Δήμο Ξηρομέρου.


Πηγή: Facebook.
Του κ. Λευτέρη Μάντζαρη.

ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Σίγουρα το Facebook, είναι ιδιωτικός χώρος, όπου κάποιος εκφράζει ελεύθερα τις σκέψεις του τις οποίες μοιράζεται μόνο με τους διαδικτυακούς του φίλους, αλλά όταν αυτός ο σχολιασμός αφορά τα κοινά και συγκεκριμένα σοβαρά θέματα του Δήμου Ξηρομέρου και μάλιστα γίνεται από το μέλος της δημοτικής παράταξης «Συμπολιτεία Ξηρομεριτών» κ. Λευτέρη Μάντζαρη, τότε εμείς το θεωρούμε είδηση που επιβάλλεται και πρέπει να δημοσιοποιηθεί.

Δείτε το σχόλιο του κ. Μάντζαρη:
Παίρνοντας αφορμή από τη γραπτή δήλωση του κ. Πανταζή, να σημειώσω ότι είναι η δεύτερη δημόσια παρέμβαση του πρώην Αντιδημάρχου. Η πρώτη ήταν πριν ένα χρόνο, όταν παρεμβαίνοντας στήριξε το Δήμαρχο στην εμπλοκή του με τη δικαιοσύνη και η δεύτερη είναι η σημερινή όπου κατηγορεί το Δήμαρχο ότι, παρ´ ότι στυλοβάτης ο ίδιος της παράταξης, αγνοήθηκε από το Δήμαρχο και δεν ενημερώθηκε για τη διαγραφή του κ. Σόμπολου.
Να υποθέσω ότι όλα τα υπόλοιπα που έχουν συμβεί στο Δήμο Ξηρομέρου τα δυόμισι αυτά χρόνια είναι καλά καμωμένα;
Επιστροφή στις γραφές λοιπόν, «η αρχή μοιάζει εύκολη, η τραγωδία όμως περιμένει αναπότρεπτη στο τέλος». Αν είναι όμως να συμβεί η τραγωδία, να τη ζήσουμε όλοι κι εμείς που δε φταίμε, αλλά κυρίως οι υπεύθυνοι.

2 σχόλια:

  1. Τελικα Ολοκληρη η Ελλαδα ειναι μια Τραγωδια...ποιοι ειναι
    οι ηθικοι αυτουργοι; θα πληρωσουν καμια φορα;
    Νομιζω πως...ΟΧΙ...ειναι πολλοι και ανηκουν στο παρελθον
    και στο σημερα...οποτε κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
    Οι εκλογες οποτε και να γινουν θα το αποδειξουν.Ετσι γινεται
    χροοονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ φοβάμαι ότι η δήλωση πανταζη θα είναι πυροτεχνημα. Και αν αποδειχθεί πυροτεχνημα (ξέρετε τώρα ανασκευη δηλωσεων καί η παραταξη είναι αραγης κλπ, που σημαίνει και πιθανή κωλοτουμπα Σομπολου) θα χαθεί η ευκαιρία να βρει η κοινωνία έναν άνθρωπο που μπορεί να δώσει ώθηση και εμπνευση σε πρωτοβουλιες και δράσεις μιας κοινωνίας που διψαει για παραδειγματα ηθους και ευθιξιας. Κατά τα λοιπά απολύτως ευστοχα τα σχόλια και οι παρατηρήσεις του κυριου Μαντζαρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.