Ανακοίνωση του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα για το 10ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι.


Το 10ο Μυτικιώτικο Καρναβάλι αποτελεί ήδη παρελθόν και θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους, πραγματικά εθελοντικά, στήριξαν και βοήθησαν (εργασία, υλικά, ηθικά, οικονομικά), για να βγει αυτό το αποτέλεσμα που όλοι είδατε, το οποίο κατά γενική ομολογία ήταν πάρα πολύ καλό.
Δεν θα αναφερθούμε ονομαστικά στην καθεμιά και στον καθένα ξεχωριστά, γιατί είναι κάτι που και οι ίδιοι δεν επιθυμούν. Άλλωστε δεν το έκαναν για να διαφημιστούν και να αυτοπροβληθούν. Θα ευχαριστήσουμε το Σύλλογο Επαγγελματιών Μύτικα, που εκτός από την συνεχή στήριξη, μας ενίσχυσε και οικονομικά. Οικονομική ενίσχυση πήραμε μόνο από μεμονωμένους πολίτες και από κανένα άλλο φορέα.
Θέλουμε να ενημερώσουμε τον κόσμο, ότι ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα είναι ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ για να βάλει και αυτός το δικό του μικρό λιθαράκι στην πολιτιστική και κοινωνική ζωή του τόπου μας, έχοντας ήδη δώσει έμπρακτα δείγματα γραφής τα προηγούμενα χρόνια.
Όσον αφορά το Καρναβάλι του Μύτικα, υποσχόμαστε ότι ο πολύ όμορφος αυτός θεσμός, θα συνεχίσει απρόσκοπτα, θα αναπτυχθεί και θα αποκτήσει την αίγλη που είχε και πριν, παρά τις απέλπιδες μεμονωμένες προσπάθειες κάποιων, με πλάγιους τρόπους και με άλλες κινήσεις να βάλουν εμπόδια.
Είναι λίγοι και μόνοι απέναντι στην πλειοψηφία της τοπικής μας κοινωνίας, που θέλει να δει αυτή την εκδήλωση να ακολουθεί αύξουσα και όχι φθίνουσα πορεία όπως δυστυχώς είδαμε να συμβαίνει τα δύο προηγούμενα χρόνια. Ελπίζουμε να το καταλάβουν.

Καλή Σαρακοστή και σας ευχαριστούμε όλους.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΥΤΙΚΑ


ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Μας ζητήθηκε η ενεργοποίηση μόνο επώνυμων σχολίων και αφού έχουμε ανακοινώσει ότι υπάρχει αυτή η δυνατότητα, την τηρούμε για όποιον τη ζητά.

1 σχόλιο:

  1. Θέλω κι εγώ προσωπικά να ευχαριστήσω πολύ όλα τα κορίτσια του συλλόγου που με μεγάλη όρεξη,μεράκι και θυσίες βοήθησαν να βγει αυτό το όμορφο αποτέλεσμα.Ξέραμε ότι τα προβλήματα από την αρχή ήταν πολλά και δεν χρειάζεται να μπω σε λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.
    Όμως πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενη που αυτός ο δημιουργικος Σύλλογος ο Σύλλογος Γυναικών δεν έφτασε στη διάλυση του αλλά το αντίθετο έκανε Come back με μια τόσο δυναμική και πετυχημένη εκδήλωση.
    Αυτή η εκδήλωση γνωρίζουμε όλοι ότι απαιτεί κόπο, χρόλο αλλά το κυριότερο χρήμα, πράγμα που εμείς αυτή τη στιγμή σαν σύλλογος δεν το είχαμε.Είχαμε όμως τη στήριξη του απλού κόσμου, του συλλόγου των επαγγελματιών αλλά και των δικών μας πρωτοβουλιών που βοήθησαν πολύ οικονομικά και εθελοντικά.
    Για κάποιους αυτό το αποτέλεσμα ήρθε από τους καρναβαλιστές και την καρναβαλική επιτροπή.Τώρα τι να πω πραγματικά.Ότι αυτοί που τα λένε είναι καρναβάλια και πρέπει να βγάλουν τις μάσκες κάποια στιγμή γιατί οι απόκριες πέρασαν.
    Να πώ ακόμη ας φύγουν από αυτή τη μιζέρια που τους ταλαιπωρεί γιατί μόνο έτσι αυτό το χωριό θα πάρει πάλι ζωή και θα ξεκινήσει να φέρνει πάλι τον κόσμο που τα τελευταία χρόνια είχε χάσει.Μη ξεχνάμε ότι κάποιοι δεν είναι απλοί πολίτες στο χωριό έχουν ευθύνη για το χωριό.
    Μιλώντας ο νομός,είναι θέμα στα κεντρικά δελτία ειδήσεων το καρναβάλι του Μύτικα, εκεί πια ξεφεύγουμε από το Σύλλογο Γυναικών και διαφημίζεται το χωριό μας.
    Κλείνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που ήρθε στο Μύτικα να περάσει το τριήμερο της αποκριάς και υποσχόμαστε ότι του χρόνου θα είμαστε ακόμη καλύτεροι.
    Με εκτίμηση
    Η Γραμματέας του Συλλόγου

    Γερονικολού Έυη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.