Δύο μόνο ημέρες την εβδομάδα ανοικτή η Τράπεζα Πειραιώς του Μύτικα από την Δευτέρα 3/4.


Πληροφορούμαστε ότι το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στον Μύτικα, από την Δευτέρα 3/4 θα λειτουργεί μόνο δύο φορές την εβδομάδα, Τρίτη και Παρασκευή. Ήδη έχουν σταλεί και sms σε κινητά πελατών που τους ενημερώνουν γι αυτό.
Το πρόβλημα πάλι μπροστά μας λοιπόν και εμείς όπως και τις προηγούμενες δύο φορές στο παρελθόν, οφείλουμε να το δημοσιοποιήσουμε, ενημερώνοντας τον κόσμο και τους αρμοδίους, γιατί αυτή η κίνηση είναι ένα βήμα πριν το οριστικό κλείσιμο κατά την γνώμη μας.
Δεν χρειάζεται εμείς να εξηγήσουμε τις μεγάλες επιπτώσεις που θα έχει ένα ενδεχόμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς του Μύτικα. Καθένας το αντιλαμβάνεται.
Εμείς το αναφέρουμε και ελπίζουμε να υπάρξει μία κινητοποίηση για να δούμε τι γίνεται. Μετά από αυτό υπάρχουν σκέψεις για κλείσιμο; Μπορούμε να έχουμε διαβεβαιώσεις ότι θα μείνουμε στις δύο ημέρες τουλάχιστον;
Όλοι γνωρίζουν την σημασία της τράπεζας όχι μόνο για τον Μύτικα, αλλά για ολόκληρη την Δ.Ε. Αλυζίας και τα νησιά μας Κάλαμο και Καστό Λευκάδας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.