Για 3,5 μήνες σε ένα συρτάρι του Δήμου Ξηρομέρου «ξεκουραζόταν» η θετική γνωμοδότηση του Δικηγόρου, για την υπόθεση των τελών της Αλυζίας.


Έχει έρθει στα χέρια μας η γνωμοδότηση του Δικηγόρου για λογαριασμό του Δήμου Ξηρομέρου σχετικά με την υπόθεση «Ορισμός Δικηγόρων για δήλωση παράστασης πολιτικής Αγωγής Δήμου σχετικά με την υπόθεση άσκησης ποινικής Δίωξης από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδος, με φερόμενο παθόντα – ζημιωθέντα το Δήμο Ξηρομέρου», που συζητήθηκε ως μοναδικό θέμα στην συνεδρίαση της Ο.Ε. που έγινε 28.2.2017 υπό την Προεδρία της κας Σαμαρά, λόγω κωλύματος του κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη. Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση η Ο.Ε. προχώρησε στον ορισμό δύο Δικηγόρων.
Ποιο είναι το θέμα που προκύπτει από την ανάγνωση της συγκεκριμένης γνωμοδότησης; Ότι η συγκεκριμένη γνωμοδότηση ήταν ολοκληρωμένη από της 7.11.2016, στον Δήμο πήγε από της 14.11.2016 (έχει πάνω τον αριθμό πρωτοκόλλου), αλλά το σοβαρό αυτό θέμα στην Οικονομική Επιτροπή ήρθε για συζήτηση στις 28.2.2017. Δηλαδή 3,5 μήνες αργότερα και ενώ ενδιάμεσα είχαν λάβει χώρα πολλές συνεδριάσεις της Ο.Ε.
Το πιο ωραίο και τραγελαφικό συνάμα, είναι ότι μέσα στην γνωμοδότηση, αναφέρεται πολύ χαρακτηριστικά μάλιστα, ότι πρέπει άμεσα ο Δήμος Ξηρομέρου να δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής, χωρίς χρονοτριβή, γιατί υπάρχει κίνδυνος παραγραφής αδικημάτων.
Από τις 24.2.2016 που έσκασε η υπόθεση, πήρε πάνω από χρόνο για μία γνωμοδότηση, αν θα δηλώσει παράσταση Πολιτικής Αγωγής ο Δήμος, κάτι που είναι αυτονόητο και σε απλούς ανθρώπους χωρίς νομικές γνώσεις. Το διανοείστε; Ένας ολόκληρος χρόνος και ενώ ενδιάμεσα οι γνωμοδοτήσεις βγαίναν σε ρυθμό πολυβόλου για υποθέσεις μεταγενέστερες, όπου μάλιστα ο Δήμος καλούνταν να πληρώσει χρηματικά ποσά με δικαστικές αποφάσεις, χωρίς να ασκεί το ένδικο μέσο της ανακοπής επί των διαταγών πληρωμής.
Σήμερα λοιπόν μάθαμε και κάτι επιπλέον και αρκετά σοβαρό, που κάποιοι οφείλουν να εξηγήσουν, ότι δηλαδή η θετική γνωμοδότηση του Δικηγόρου «ξεκουράστηκε» και 3,5 μήνες σε ένα συρτάρι του Δήμου Ξηρομέρου.
Ποιο χέρι άραγε φρόντισε γι αυτό;  Δεν είναι και άσχημα πάντως... Καλά πάμε....
Παρακάτω ακολουθούν όλα τα στοιχεία:3 σχόλια:

 1. χα χα χα
  ξεμπροστιασμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θα φροντίσει η νέα γενιά να το τρέξει το θέμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πιο χερακι κακο και πονηρο???????

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.