Η δράση της Axion Hellas στο Κάλαμο Λευκάδας, στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1.Στο δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 η δράση της Axion Hellas που πραγματοποιήθηκε από τις 9 έως τις 12 Μαρτίου στα νησιά του Ιονίου Μεγανήσι, Κάλαμο και Καστό. Γιατροί και βοηθητικό προσωπικό σε αριθμό περίπου 70 άτομα έφτασαν από την Πέμπτη 9 Μαρτίου στο νησί αναλαμβάνοντας δράση. Πραγματοποίησαν δωρεάν ιατρικές εξετάσεις σε μικρά παιδιά και ενήλικες με την βοήθεια ομάδας γιατρών 15 διαφορετικών ειδικοτήτων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.