Δελτίο τύπου από τον Αίολο Αστακού.


Αστακός, 11 Μαρτίου 2017
Α.Μ.Σ. ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ
ΑΣΤΑΚΟΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ
Τ.Κ. 30006
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.

Με την με αριθμό 764/2017 απόφαση του το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Δικαιοδοτικό όργανο της ΕΟΚ (αθλητικός δικαστής), επέβαλε στα αθλητικά σωματεία ΑΜΣ ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ και ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ – ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ ΑΕ, την όλως ελαφρά πειθαρχική ποινή της έγγραφης σύστασης καθόσον θεώρησε ότι το συμβάν με το διαπληκτισμό φιλάθλων που έγινε στο μεταξύ τους αγώνα στο ΔΑΚ Αστακού, ήταν μικρής κλίμακας και έντασης με αποτέλεσμα να μην στοιχειοθετηθεί δυσφήμηση του αθλήματος.
Η θετική αυτή απόφαση επιτεύχθηκε μετά τον επιμελή και επιτυχή χειρισμό τόσο του δικού μας διοικητικού συμβουλίου αλλά και εκείνου της ομάδος του ΧΟΛΑΡΓΟΥ το οποίο οφείλουμε να ευχαριστήσουμε.
Επειδή τυχόν υποτροπή θα φέρει σε δυσάρεστη θέση την ομάδα μας και τους υγιείς φιλάθλους της, ενημερώνουμε - με ό,τι αυτό συνεπάγεται - ότι στο μέλλον δεν θα επιτραπούν ανάρμοστες συμπεριφορές που δυσφημίζουν την ομάδα και το άθλημα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Το διοικητικό συμβούλιο είναι αποφασισμένο να τις περιορίσει στο ελάχιστο με την σύμπραξη της επιβλέπουσας αστυνομικής δύναμης.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο Αντιπρόεδρος

Αλέξανδρος Κ. Φραίμης

1 σχόλιο:

 1. Ως απλοί δημότες και ως Φίλαθλοι ,
  όλοι χαιρόμαστε που η αθλητική ομάδα του Αίολου Αστακού βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία και το αποτέλεσμα αυτό προφανώς οφείλεται στην αντίληψη συλλογικότητας που επικρατεί ανάμεσα σε παίκτες της ομάδας -της διοίκησης και τους Φιλάθλους που ενθαρρύνουν με το ενδιαφέρον και την παρουσία τους στο γήπεδο την όλη αυτή καλή προσπάθεια.
  Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα με την πρόσφατη άποψη του κ. Παναγιώτη Στάϊκου , ότι με την συμμετοχή της ομάδας σε αθλητικούς αγώνες εντός και εκτός έδρας και σε όλη την Ελλάδα , προβάλλεται και η περιοχή μας και ότι αυτό μπορεί να σημαίνει το καλό του τόπου μας.
  Ευχαριστώ !
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  Αρχοντοχώρι-Ξηρομέρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.