Κίνηση Πολιτών Φυτειών: Σχετικά με συνάντηση με Προέδρους και ΟΣΔΕ.


Μετά την συνάντηση του Δημάρχου με τους Προέδρους των τοπικών, είμαστε εδώ για να σας ενημερώσουμε για αυτά που δεν γράφτηκαν. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, όλοι ήταν ενθουσιασμένοι, βέβαια πριν τον ενθουσιασμό υπήρξε μια σύγχυση, καθότι ο Δήμαρχος ανακοίνωνε τα έργα που θα γίνουν στο Δήμο λέγοντας συνέχεια για τον Αστακό, οι Πρόεδροι αγχώθηκαν μήπως και δεν έχει καταλάβει ο Δήμαρχος ότι πέραν του Αστακού υπάρχουν και άλλα χωριά στον Δήμο Ξηρομέρου.
Στην συνέχεια βέβαια είχαμε τρελούς πανηγυρισμούς από τους Προέδρους, όταν ο Δήμαρχος είπε ότι θα τους αλλάξει τα φώτα... και θα βάλει για εξοικονόμηση λάμπες led..., οι Πρόεδροι σιγουρεύτηκαν ότι μπήκαν στο σωστό συμβούλιο, πήραν ανάσα και ήρεμοι άκουγαν τον Δήμαρχο να μιλάει για ανάπτυξη, για σφαγεία για γήπεδα για βιολογικούς για σχολεία, αυτά δηλαδή που έλεγε και προεκλογικά.
Αφού οι Πρόεδροι των τοπικών άκουσαν τον Δήμαρχο και πήραν εγγυήσεις ότι οι λάμπες θα αντικατασταθούν, ήρεμοι γύρισαν στα χώρια τους. 

Υ.Γ.: Φήμες θέλουν τα 100 ολόκληρα ευρώ που είχε στον προϋπολογισμό για την Μαχαλά ο Γαλούνης, οι κύριοι Γαζέτας και Φλωρόπουλος να τα χαρίζουν για τον Αστακό. 
- ΚΥΡΙΕ Γαζέτα μιας και όπως είπες ΕΣΥ παραχώρησες το Δημαρχείο στην Ένωση, έπειτα από υπογεγραμμένο αίτημα δημοτών των Φυτειών (έτσι αναφέρθηκε στο κείμενο που δημοσίευσες, δεν ξέρω αν το διάβασες, επιμένουμε δε να μάθουμε ποιοι είναι αυτός ο ένας που σου έκανε αίτημα), οι οποίοι ζήτησαν να διευκολυνθούν για την κατάθεση των δηλώσεων ΟΣΔΕ από την ΕΑΣ Αγρινίου..., θα θέλαμε να δούμε αυτό το αίτημα αν υπάρχει και να μας απαντήσεις εφόσον σου στείλουμε εμείς αίτημα υπογεγραμμένο, να διωχθεί η Ένωση ή ο κάθε ιδιώτης από το Δημαρχείο θα το κάνεις;
Περιμένουμε την απάντηση σου μόλις την τελειώσει ο Γραμματέας σου. Mία εβδομάδα χάρισες το Δημαρχείο σε ιδιώτη (αυτό θα υπάρχει στην μνήμη μας στην πιο πέρα συνεργασία μας).
- Κύριοι Γαλούνη και Γαζέτα δεν ξεχνάμε και θα υπενθυμίζουμε πάντα ότι είστε υπεύθυνοι που θεωρήσατε τα παιδιά μας κατώτερα από τ' άλλα παιδιά του Δήμου.
Όσο για το αίτημα συνάντησης κύριε Αντιδήμαρχε, όταν ο Σόιμπλε γίνει φιλέλληνας ή όταν ο Ερντογάν συμμορφωθεί με το προσφυγικό, θα πιούμε και καφέ μαζί. Ειδικά την μέρα που θα καταλάβετε ότι διοικείτε ένα Δήμο, θα ψήσουμε και στην καινούρια μας πλατεία.
Ο Πρόεδρος Φλωρόπουλος κερνάει τα παιδιά της Ένωσης καφέ καθώς ξημεροβραδιάζεται στο Δημαρχείο μαζί τους ή φεύγουν διψασμένα;
Πόσο υπολογίζεται τον συνεταιρισμό των αγροτών έδειξε, δεν χρειάζεται να ασχοληθούμε άλλο, ο κόσμος έκρινε και από το κείμενο σας και από τις πράξεις σας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.