Αφιέρωμα - προβολή στη μεγάλη τουριστική επένδυση, του πεντάστερου ξενοδοχείου στον Μύτικα Αιτ/νίας.


Συνεχίζοντας το αφιέρωμα - προβολή στην μεγάλη τουριστική επένδυση στον Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, ιδιοκτησίας «Αυδής Ξενοδοχειακή και Οικοτουριστική Ανώνυμη Εταιρεία», με τον διακριτικό τίτλο «Αίθων Α.Ε.», σας παρουσιάζουμε σήμερα κάποιες από τις τελικές φωτορεαλιστικές απεικονίσεις του έργου καθώς και απόσπασμα από τις τεχνικές εκθέσεις που συνοδεύουν τις εγκεκριμένες μελέτες (δείτε εδώ), μετά την αναθεώρηση της αρχικής μελέτης από 4 σε 5 αστέρια, ώστε το αναγνωστικό μας κοινό να έχει καλύτερη εικόνα της επένδυσης που αναπτύσσεται στον τόπο μας.
Επίσης θα θέλαμε να πληροφορήσουμε όλους τους συμπατριώτες μας ότι ο κ. Κώστας Αυδής, πέραν από την ανέγερση της ξενοδοχειακής μονάδας, έχει χρηματοδοτήσει και την μελέτη ανάδειξης του μνημείου της παλαιοχριστιανικής βασιλικής Αγία Σοφία, που εφάπτεται στην υπό ανέγερση τουριστική μονάδα και η οποία έχει εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία. Και από αυτή την μελέτη σας παρουσιάζουμε απόσπασμα (δείτε εδώ) και φωτορεαλιστικές απεικονίσεις.
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Χρήστο Χατζή, Πολιτικό Μηχανικό και υπεύθυνο εφαρμογής του έργου, για όλα τα στοιχεία που ευγενικά μας παραχώρησε.
Προσωπικά θεωρούμε την συγκεκριμένη μεγάλη επένδυση, την σπίθα που χρειαζόταν για να βγει η πολύ προνομιούχα περιοχή μας από την αφάνεια και να πάρει το δρόμο της τουριστικής ανάπτυξης.
Δυστυχώς ο δρόμος αυτός πρέπει να είναι, δηλαδή πρώτα οι ιδιώτες να κάνουν κινήσεις, να επενδύσουν, να ρισκάρουν και μετά ίσως ''ξυπνήσουν'' οι τοπικοί μας άρχοντες και πράξουν το καθήκον τους, ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο. Η τοπική διοίκηση έχοντας όραμα για τον τόπο να δημιουργεί τις προϋποθέσεις και οι ιδιώτες να έρχονται κατόπιν να επενδύουν.
Φυσικά όταν μιλάμε για δημιουργία προϋποθέσεων, μιλάμε για όλες εκείνες τις υποδομές που είναι απαραίτητες για να υπάρξει η πολυπόθητη ανάπτυξη και που ως τώρα με εγκληματική αμέλεια δεν έχουν προχωρήσει, αλλά τώρα σιγά σιγά φαίνεται κάποιες να δρομολογούνται και για κάποιες δυστυχώς έχουμε μόνο σκοτάδι.
Βιολογικός Μύτικα, Κανδήλας και Βάρνακα, μαρίνα Μύτικα, επέκταση σχεδίου πόλης Μύτικα και εφαρμογή υφιστάμενου σχεδίου, αξιοποίηση παραλίας 3,5 χιλιομέτρων από Μύτικα ως Ξενοδοχείο «Θεσμός», νέο κτίριο Κ.Υ. Μύτικα, νέο κτίριο Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Μύτικα κ.α.
Σας υποσχόμαστε ότι θα παρακολουθούμε και θα προβάλουμε την πορεία και την εξέλιξη αυτού του έργου ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ότι καινούργιο υλικό (βίντεο + φωτογραφίες) εξασφαλίζουμε.
Γνωρίζουμε ότι αποτελεί όνειρο ζωής του Κώστα του Αυδή, αλλά πιστέψτε μας αποτελεί και όνειρο ζωής για κάποιους που αγαπάνε τον τόπο τους και θέλουν να τον δουν να προοδεύει. Όλη η περιοχή αναμένει την συγκεκριμένη μεγάλη επένδυση με λαχτάρα.
Ενημερωτικά σας λέμε ότι η τελευταία ανάρτηση μας για την συγκεκριμένη επένδυση, δέχτηκε μέσα σε δύο ημέρες 2.728 χτυπήματα, περνώντας πρώτη και με διαφορά σε επισκεψιμότητα ανάρτηση για όλα τα έξι χρόνια που λειτουργεί το Blog. Αυτό δείχνει και το τεράστιο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο έργο.


























10 σχόλια:

  1. Αμήν και ποτε να γίνουν ολα αυτα πραγματικότητα!!!!!!!
    Ο Μυτικας δικαιούται να ξεχωρίσει σε ολα, στο Ιονιο, όπως ξεχώριζε απο την Αρχαιότητα !!!!!!!! Περιμένουμε με θετική αγωνια!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κ Α Τ Α Π Λ Η Κ Τ Ι Κ Ο !!!!!!!!!!!!!!! Με το καλό να έρθει.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενα κοσμίμα για τον Μύτικα πραγματικά!!! Επιτέλους θα αξιοποιήθει και το μνημείο τησ Αγίας Σοφίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλλον ο Μυτικας θα κοσμησει την επενδυση. Σοφη η επιλογη τους και μπραβο τους. Πρεπει νατην αγκαλιασουμε ολοι.

      Διαγραφή
  4. Μακάρι να υπάρξουν και άλλες τέτοιες επενδύσεις στην περιοχή!
    Το μέλλον της Ελλάδας και του τόπου είναι αυτό και θα πρέπει να το καταλάβουν οι αιρετοι που είναι τουλάχιστον παρωχημενοι σε θέματα που αφορούν τον τουρισμό. Και επειδή δεν γνωρίζουν, τουλάχιστον ας μάθουν να ρωτούν πως μπορούν να βοηθήσουν όσους παλεύουν να επενδύσουν.
    Καλό θα είναι να προετοιμαζομαστε και εμείς βέβαια,
    Προκειμένου να μπορούμε να ακολουθήσουν και να βοηθήσουμε αυτές τις επενδύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υ Π Ε Ρ Ο Χ Ο,χιλια μπραβο στον επιχειρηματια, τετοια εργα αξιζουν στον Μυτικα μας, Μπραβο και στο Βlog που τα αναδεικνυει, ελπιζουμε σε περισσοτερα εργα, οπως αυτα που αναφερετε, με πρωταρχικο κατα την γνωμη μας την αξιοποιηση της υπεροχης αυτης παραλιας (ριβιερας) και στην επεκταση του σχεδιου πολης, ευχαριστω για την φιλοξενια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχεις προβαλει και διαφημισει το μυτικα ολα αυτα τα χρονια που υπαρχεις μεσα απο το μπλοκ και μαλιστα τελειως δωρεαν οσο δεν εχουν καταφερει ολοι μαζι αυτοι που καθε φορα εκλεγουμε ολα τα χρονια και χαλωντας και χρηματα παρα πολλα βεβαιως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξεχωριζε ο Μυτικας μεχρι ποτε; και ειναι θαμενος απο ποτε; και
    με ευθυνη ποιων; Μηπως η περιοδος εντος ΕΟΚ-ΕΕ λεει κατι;
    Οι κυβερνησεις ΟΛΕΣ μεχρι και σημερα απετυχαν.
    Σημερα λοιπον θριαμβολογουμε για την επενδυση του κ.Αυδη
    και του καθε ιδιωτη επενδυτη...γιατι το κρατος ηταν...απων.
    Μπραβο λοιπον σε οσους προσπαθουν να αναδειξουν το...
    Παραδεισο μας με Αξιολογα εργα προοπτικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και θα πρέπει να θριαμβολογουμε για την οποιαδήποτε επένδυση που γίνεται, ειδικά από ιδιώτες.
      Οι εκάστοτε κυβερνήσεις φυσικά και είναι απλοί παρατηρητής, αν όχι εμπόδιο σε κάθε βήμα της ιδιωτικής πρωτοβουλίας.
      Ο παράδεισος μας εκτός από την ομορφιά δεν έχει τίποτε άλλο να προσφέρει και πίστεψε με δεν είναι αρκετό.
      Το τι ζητάει ο τουρίστας είναι μια άλλη υπόθεση. προφανώς και λειπει κάτι για να μην υπάρχει τουριστική περίοδος!

      Διαγραφή
  8. Παιδιά ποιοι ήταν υπεύθυνοι κατασκευής;
    Μηχανικός-αρχιτεκτονας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.