Όμορφη και ζεστή η εκδήλωση του Συλλόγου Γυναικών Μύτικα για την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.


Μία πολύ όμορφη και ζεστή εκδήλωση ήταν αυτή που πραγματοποίησε ο Σύλλογος Γυναικών Μύτικα, την Τετάρτη 8 Μαρτίου στη ταβέρνα του Μύτικα «Στου Θωμά», για να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα της γυναίκας.
Οι γυναίκες του Συλλόγου, ανέλαβαν χωριζόμενες σε ομάδες, να μαγειρέψουν και να δημιουργήσουν όλα τα εδέσματα που σερβιρίστηκαν στην εκδήλωση, κάτι που αποτελεί και εγγύηση για την ποιότητα τους.
Με μεγάλη συμμετοχή, η βραδιά κύλησε πολύ όμορφα, με τις γυναίκες του Μύτικα αλλά και από τα άλλα χωριά της Αλυζίας, να έχουν μία ευκαιρία να βρεθούν, να τα πούνε για διάφορα γενικά θέματα αλλά και ειδικά που αφορούν την πορεία του Συλλόγου και φυσικά να διασκεδάσουν.

1 σχόλιο:

  1. Ας βαλει μια την συνταγη για την ραβανι για μας που ειμαστε μακρια και δεν υπαρχει η μαννα μας για να την γευτουμε.... Την μυτικιωτικη ομως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.