Η μηχανή του χρόνου: Η σχολική ζωή στον Μύτικα.


Δύο πολύ ωραίες φωτογραφίες σας παρουσιάζουμε σήμερα. Αφορούν την σχολική ζωή στον Μύτικα και είναι από το Δημοτικό Σχολείο. Η πρώτη απαθανατίζει ομάδα μαθητών σε εξωτερικό χώρο με την δασκάλα τους κα Ανθούλα Ζαβογιάννη και η δεύτερη στο χώρο της αίθουσας του σχολείου, επίσης ομάδα μαθητών με την δασκάλα κα Ανθούλα Ζαβογιάννη.
Για τους μαθητές που απεικονίζονται φυσικά μην περιμένετε από εμάς να τους αναγνωρίσουμε, περιμένουμε από τους παλαιότερους.
Ευχαριστούμε θερμά την κα Βάσω Τσαμπιέρη για την παραχώρηση των συγκεκριμένων φωτογραφιών, της ευχόμαστε υγεία, τα καλύτερα και πάντα να κρατά τους δεσμούς της με τον Μύτικα μας τον οποίο υπεραγαπά.


2 σχόλια:

  1. Στην πανω φωτογραφια απο αριστερά ειναι ο Κώστας ο γυιος του τοτε Αγρονομου, μετα ο Νικος ο Μπαζίνας όπως τον λέγαμε, δυστυχώς εφυγε νωρίς, δίπλα Ματσουλας , η Αγγελικουλα Μπουλιερη,ο Αχιλλέας Λιοπυρης, ο Πελοπίδας, ο Νιονιος ο Μπελεγρινης,, πισω απο τον Νικο Μπαζίνας ειμαι εγω και πισω ο Βασίλης Λύτρας, δίπλα ο Στέλιος ο Λιοπυρης, δυστυχώς κι αυτός εφυγε νωρίς, η Αθηνα Λιοπυρη , ο Τάκης ο Μπακογιωργος και ο Νικος ο Αποστολακης, κι αυτός εφυγε νωρίς! Δεν ειμασταν όλοι στην ίδια τάξη! Η Νανα Λιοπυρρη ηταν στην πρώτη δημοτικού, εγω στην δευτερα, και οι υπόλοιποι στις άλλες τάξεις, μέχρι την έκτη δημοτικού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην δεύτερη φωτογραφια ειμαςτε στην αίθουσα εν ωρα μαθήματος,στο μπροστινό θρανίο ειναι η Άννα Φερεντίνου, δίπλα η Αθηνα Λιοπυρη, και δίπλα η Παρθενια Σκαρογιαννη! Πισω ακριβώς η Σια Λεκατςα, η Μαρια Παπανικολα και η Μαριώ Τσαμπιερη!εγω ειμαι δεξιά με τα κοτσιδάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Όλα τα σχόλια θα εμφανίζονται μετά την έγκρισή τους από τους διαχειριστές του ιστολογίου.
Σχόλια υβριστικά, συκοφαντικά, ειρωνικά, υποτιμητικά, μειωτικά και απαξιωτικά ή σχόλια χυδαία, σεξιστικά, ρατσιστικά και θρησκευτικού μίσους, σχόλια με μηνύματα που δεν καταλαβαίνουμε, ονομαστικές αναφορές σε απλούς πολίτες και προβοκατόρικα ή σχόλια που δεν έχουν σχέση με τη παραπάνω ανάρτηση, ΔΕΝ θα δημοσιεύονται.
Επίσης ΔΕΝ θα δημοσιεύονται σχόλια που δείχνουν φανερά ότι ο σχολιαστής δεν γνωρίζει καν το θέμα που σχολιάζει, έχει φανερά πλήρη άγνοια για το αντικείμενο της ανάρτησης και απλώς σχολιάζει για να δει το σχόλιο του να δημοσιεύεται και να αισθανθεί ο ίδιος ικανοποίηση.
Τα σχόλια και τα κείμενα των αναγνωστών εκφράζουν τους ίδιους και δεν υιοθετούνται κατά ανάγκη από το παρόν ιστολόγιο.
Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας να διατυπώνουν τα σχόλια τους με κόσμιο τρόπο για να δημοσιευτούν.
Η Ελληνική γλώσσα είναι πολύ πλούσια για να πούμε αυτό που θέλουμε και να ασκήσουμε την κριτική μας, αποφεύγοντας όλα τα πιο πάνω που αναφέρονται.
Εάν παρ' όλα αυτά κάποιος θεωρεί ότι θίγεται από ανάρτηση ή σχόλιο στο Blog, καλείται να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω του e-mail προς αποκατάσταση.